Dags för Sverige att gå in i VM-kvalet mot Kazakstan på hemmaplan, Svenskarna är den tredjen största favoriten ikväll efter Rumänerna mot Andorra och Italien-Malta , då snackar vi odds kring 1.02 och 1.08 för vinst. Härligt mycket matcher idag men många nationer som är extrem -favoriter i vissa matcher så oddsen är hädanefter.

Vi har faktiskt grävt fram några lir även idag, Cypern-Island, där vi ändå tror mer på hemmalaget men Lars-Lagerbäcks chockade med sitt Island när man som underdog tog Norge med 2-0 på ön, även fast det är Lasse som tränar laget så tror jag islänningarna kommer släppa in minst ett mål bakåt och Cyprioterna ett framåt då laget så riktigt bra ut mot Albanerna innan man föll ihop helt (3-1).

Norge är inget favorit lag precis för oss här på Tippa.nu , men vi gör ett undantag då man fick en katastrofal start i den första matchen och tror det verkligen släpper för vårt kära grannland mot ett Slovenien som föll hemma mot Schweiz med 2-0.

Sista matchen ut är Skottland mot Makedonien, här tror vi på hemma seger, men detta är de mest ”osäkra” spelet till sådär odds, vi skulle kunnat pumpa in någon mer unit om bara odds steg med några punkter, men som det ser ut nu stannar insatsen på blyga 3 units.

Så det blir alltså tre hela speltips hämtade från fotbollens VM-Kval till Brasilien 2014, units.värderingen är bästa sättet för er att se vilket speltips som vi värderar som bäst. 

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

VM-Kval – Grupp E -/ Matchstart kl 19:00 & 20:00

Cypern v Island, Båda lagen göra mål i matchen tippas till oddset 1.83 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

Norge v Slovenien, 1:an tippas till oddset 1.85 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

VM-Kval Grupp A /  Matchstart kl 21:00

Skottland v Makedonien, 1:an tippas till oddset 1.80 hos Unibet till insatsen 3/10 units.

 

  1. jebak skriver:

    FT Cypern v Island 1-0
    FT Norge v Slovenien 2-1
    FT Skottland v Makedonien 1-1

You must be logged in to post a comment.