Vi har haft problem med webbhotellet där Tippa.nu -bloggen ligger uppe på några gånger nu och senast igår, därför har vi beslutat att vi kommer flytta till ett annat hotell i nästa vecka och därmed bli fristående, därför bör ni använda url:en Tippa.nu i fortsättningen om ni vill fortsätta komma ”fram”. (OBS! kaffepengar ++ sist när Elfsborg vann och vi missa vårt X i Genoa-Fiorentina).

Två toppmatcher idag, en spelas tidigt (13:45) i Premier League mellan Manchester United – Arsenal och den senare matchen är den mellan Juventus-Inter i Serie A även kallat derby d’Italia kl 20:45. United har ett löjligt odds kring 1.60-1.70 och samma gäller för Juve, det är väl borta segrar till 6-7 gånger degen som lockar mest i dessa matcher men vi får följa matcherna på livebettingen och i vår facebookgrupp (här!).

Vi hämtar vårt ända speltips för denna bettinglördag från Premier League i matchen mellan Fulham-Everton, Överspelet 2.5 mål i matchen till oddset 1.85 lockar oss rejält här då fyra av fem möten har slutat med just över. Brukar smälla på ordentligt när dessa två lag möts och ingen ger upp i första taget, Everton har stundtals sätt riktigt bra ut denna säsongen och siktar verkligen på toppen i ligan.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

England – Premier League / Matchstart kl 16:00

Fulham v Everton, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.85 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

 

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Fulham v Everton 2-2

    (Manchester United v Arsenal 2-1)
    (Juventus v Inter 1-3)

You must be logged in to post a comment.