VM-kvalet gick bra för oss 2 av 2 rekar satt här på Tippa.nu och det med god tids-marginal, portföljen inkasserade ytterligare +7.5 (netto) units till kassan. Trycket på registreringen har varit stor de senaste dagarna och som alla vet har vi limit på antal s.k VIP-medlemar (här) så ni får ha tålamod och följa oss här och i Facebook-gruppen.

Svenska Superettan i fotboll intresserar oss ikväll, Jönköping tar emot Ljungskile hemma på Stadsparksvallen, rak 1:a på hemmaseger till 2.00 gånger pengarna som bland annat spelbolaget Unibet erbjuder tycker vi är intressant, vid skrivande stund går det inte ens att få bättre på oddsbörsen (och då är inte avgiften borträknat) men till det måste tilläggas att omsättningen är extremt låg och marknaden har inte haft några spelbara volymer.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Båda lagen har en god form med bara en förlust på de fem senaste och det var för Ljungskiles i bortamatchen mot Assyriska (2-1) den 18’e augusti. J-Södra har i de senaste mötena haft ganska lätt hemma mot just Ljungskile.

Hemmalaget slås för ett kontrakt i Superettan där varje match påminner laget att nedflyttningsplatsen bara är någon poäng bort, Ljungskile ligger på en stabil sjunde plats 12 poäng efter uppflyttningsplatsen som Sundsvall sitter på just nu. Men med tanken på att Jönköping ligger där de ligger i serien så anser vi att insatsen skall ligga under medel, 4/10 units.

Sverige – Superettan / Matchstart kl 19:00

Jönköping Södra v Ljungskile, 1:an tippas till oddset 2.00 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Jönköping Södra v Ljungskile 0-1

You must be logged in to post a comment.