Gårdagens speltips satt och en ny spelvinst kunde inkasseras till vår bettingportfölj, speltipset var att båda lagen skulle göra mål i matchen mellan West Bromwich-Swansea till det fina oddset 1.85, det var inga konstigheter då Swansea vann matchen med 2-1.

Lite domän-ändringar här på bloggen, namnbyte till Tippa.nu så ni kan nu komma direkt till denna bloggen genom att skriva http://tippa.nu , självklart kommer även den gamla adressen att funka också metrobloggen.se/vinnarspel. Bara att lägga till den som startsida i er webbläsare.

Det skulle uppskattas om ni kunde ”GILLA” Tippa.nu på facebook och sprida den nya urlen och bloggen vidare till andra sportsbettar genom att gilla här!.

Supersöndag med stormatcher som Chelsea-Manchester United i Premier League, två spännande kvartsfinaler i Afrikanska Mästerskapen 2012 mellan Ghana-Tunisia och Gabon-Mali, inte nog med det så bjuder Serie A på två stormatcher redan kl 15:00, Roma-Inter och Milan-Napoli. Så det är verkligen inte brist på stormatcher och spelutbud hos spelbolagen denna supersöndag.

Igår kammade en ensam vinnare hem 10.000.000 miljoner kronor på Stryktipset, idag är det jackpott på 3.000.000 miljoner kronor på Europatipset hos Svenska Spel, spelstopp kl 14:59 lämna in din rad här!.

Nu till söndagens rekommendationer:

Italien – Serie A / Spelstopp kl 15:00

Fiorentina v Udinese, Båda lagen att göra mål i matchen till oddset 2.00 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units.

Spanien – La Liga / Spelstopp kl 21:30

Atletico Madrid v Valencia, Båda lagen att göra mål i matchen till oddset 1.80 hos spelbolaget Unibet till
insatsen 6/10 units.

  1. oddskillen@gmail.com skriver:

    FT Fiorentina v Udinese 3-2
    FT Atletico Madrid v Valencia 0-0

You must be logged in to post a comment.