Denna säsongen har gått strålande för denna bloggen, senaste 14 speltipsen har en ROI på +146% , +23,7 units (netto) på 51 satsande units. Nedan hittar en kort sammanställning för hela säsongen, viktigt att poängtera är att bettingfonden är långsiktig.

För er som har missat det så uppdateras även slutresultatet på matcherna i kommentar fältet efter varje avslutad match så ni även kan följa upp slutresultaten där eller tipsa om egna bets eller dylikt.

För er som missat snabbadressen till bloggen tippa.nu , uppskattar ni jobbet/rekarna  ”gilla” oss på Facebook HÄR!.

Statistik sammanställning för internets bästa spelblogg (Tippa.nu’s bettingportföljen 2011/2012):

Totalt antal speltips: 238 st
Totalt satsade units: 864
Totalt vunna units: 1139,4

Summa units (netto): +275,40
Avkastning på kapital (ROI): +131,88%

(En bättre förklaring för vad units, risk, roi osv hittar ni i denna förra statistik uppdateringen, inlägget hittar ni HÄR!)

Då är det dags att presenter mina två bästa rekar denna bettingsöndag, det är ett massivt spelutbud i Italien – Serie A och England – Premier League, även en hel del intressant odds från Ishockey-VM, Allsvenskan och Superettan i fotboll erbjuds av spelbolagen.

Båda topplagen (1:an och 2:an ) i Italien – Serie A har sjukt svåra matcher framför sig ikväll, Milan möter Inter i hett Milanoderby(Derby della Madonnina) och Juventus åker till Sicilien för att möta Cagliari. Den gamla damen (Juve) har dock ett lättare spelschema och bör ta hem Scudetton till slut ändå, då jag rekade Juventus att ta hem årets Scudetto hoppas jag det håller i de två återstående matcherna som är kvar i årets race.

I Premier League spelas en jättematch mellan Newcastle och Manchester City (kl 14:30 på Viasat Sport), Skatorna slås för en Champions League -plats och City försöker vinna ligan, oddset på City ligger mellan 1.60-1.70, löjligt dåligt!.

Ligatrean Arsenal fick bara 3-3 mot Norwich igår, idag har London-rivalen chans att gå om dem och koppla grepp om en direktplats till Champions League, Tottenham spelas till oddset 1.85.

Lazio går också för en Champions League -plats men formen har varit sisådär, därför tror jag att Atalanta kan störa dem på hemmaplan, ”Båda lagen göra mål” i matchen är givet spel här.

Sista spelet är av ett så kallat värdebet/odds på Genoa, som inte haft riktigt allt med sig plus jäkla turbulens i klubben, 7 gånger pengar är riktigt fint dock får inte Udinese underskattas då de spelar för en CL-plats. Minsta möjliga insats här!.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

England – Premier League / Matchstart kl 15:00

Aston Villa v Tottenham, 2:an tippas till oddset 1.85 hos spelbolaget Unibet till insatsen 6/10 units.

Matchen direktsänds i Viasat Sport och Viaplay.

Italien – Serie A / Matchstarter kl 15:00

Atalanta v Lazio, Båda lagen göra mål till oddset 1.80 hos spelbolaget Unibet  till insatsen 4/10 units.

Matchen direktsänds i Canal+ Fotboll.

Udinese v Genoa, 2:an tippas till oddset 7.00 hos spelbolaget Unibet till insatsen 1/10 units.

 

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Aston Villa v Tottenham 1-1
    FT Atalanta v Lazio 0-2
    FT Udinese v Genoa 2-0

You must be logged in to post a comment.