Det blev svängigt och målrikt mellan Palermo-Milan igår (2-2) som vi trodde och vårt bet ”Att båda lagen skulle göra mål” i matchen satt till hyfsade oddset 1.83. Ikväll är det en drös matcher från Liga Cupen i England och i stort sätt en hel omgång från Italienska Serie A fotbollen. Vi kommer inte plocka ut något odds från England men vi kommer hålla ett öga på stormötet mellan Chelsea-Manchester United, dock kommer vi ha koll på matchen under och alarmera ut i Tippa.nu -gruppen på Facebook (Joina oss HÄR!) om vi hittar något spelvärt, glöm inte att båda lagen, förmodligen främst United kommer spara spelare till lördagens match emot Arsenal.

Vi fortsätter på temat Italien och plockar kvällens odds från Atalanta-Napoli. Napoli är favoriter i denna matchen men vi har svårt att tippa dem till ett odds kring 2.30, 1:an lockas i så fall mer (3.20 i odds), dock tror vi desto mer på Asian överspelet 2,2.5 mål i matchen till oddset 2.05 som innebär att halva insatsen betalas tillbaka på 2 mål i matchen, det spelas till 5/10 units i vår portfölj.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Italien – Serie A / Matchstart kl 20:45

Atalanta v Napoli, Över 2,2.5 mål i matchen tippas till oddset 2.05 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

You must be logged in to post a comment.