Dubbelvinst igår för våra rekar här på spelbloggen (igen!) och vi plussade +7,38 units (netto) i vår bettingportfölj (total statisk för EM och en uppdatering för totala säsongen kommer inom kort, den senaste publicerades i maj här på bloggen).  Efter sex raka spelvinster  är vi helt klart på banan vad det gäller fotbolls-EM.

Slutomgång i Grupp A där främst Ryssland, Polen och Tjecken slåss om att gå till kvartsfinal. Polen möter Tjecken där polackerna har allt i sina händer, en vinst i den matchen så är man klara för slutspelet, spelmarknaden har satt polackerna som favorit i den matchen, och kanske för stor när man ser till oddsen?, vi vågar dock inte tippa den matchen utan koncentrerar oss till matchen mellan Grekland-Ryssland där

Förväntad matchbild är att Grekland kommer kämpa emot ganska bra i början av matchen då det finns någon promille chans att  för dem att fortfarande gå vidare till slutspelet (5.70 i odds hos spelbolaget BETFAIR) enligt mig har de ingen chans mot Ryssland. När väl Ryssarna kommer få hål på dem så kan det sticka rejält iväg 3-4 mål, allt hänger på när första målet görs.

Det raka spelet på Ryssland är givet imorgon då jag inte tror att ryssarna vågar gå enbart för ett kryss, även  handikapp -oddset (det asiatiska) till 3 gånger pengarna hos Unibet på -1,5 är av stort intresse, därför gör vi för undantaget en ”kaka på kaka” -bet och tippar 2 units även på att Ryssland tar matchen med handikapp.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

PS: Glöm inte att ”gilla” Tippa.nu på Facebook genom att klicka HÄR!.

EM 2012 – Grupp A / Matchstart kl 20:45

Grekland v Ryssland, 2:an tippas till oddset 1.72 hos spelbolaget Unibet till insatsen 6/10 units.

Grekland v Ryssland, 2:an tippas som -1,5 asian handikapp till oddset 3.00 hos spelbolaget Unibet till insatsen 2/10 units.

Matchen direktsänds i SVT 1/HD

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Grekland – Ryssland 1-0

You must be logged in to post a comment.