Dags för 2016 sista blogginlägg, Benevento löste segern över Pisa igår i Serie B och vi kunde inkassera en ny spelvinst och plussa +4.00 units (netto) till Tippa.nu -portföljen.

Utbudet på Premier League -fotboll denna nyårsafton är riktigt bra, spelmässigt kanske vi skulle säga att det är mindre bra då oddsen känns bra prisade på de matcher som väcker vårt intresse.

Det är 6 matcher som spelas klockan 16:00 och sen har vi stormatchen mellan Liverpool-Manchester City med avspark klockan 18:30. Kommer bli en hel del förhandlingar kring detta bland hushållen om det är match eller nyårssupen som skall förtäras.

För Er som ännu inte signat upp sig som medlemmar på Tippa.nu 

Det är förändringar på Tippa.nu och för att ta del av alla analyser & speltips på bloggen måste ALLA läsare skaffa sig ett medlemskonto och därefter en prenumeration (ordinarie pris är 99 SEK) NU 49.50 SEK med rabattkoden: julklapp50 fram till söndagen 8/1 – 2017

Registrera ett medlemskap för endast 49.50 SEK /månaden

Oddsen är tuffa, dåliga i stormatchen mellan Liverpool-Manchester City, Pool runt 2.45 och City närmare 3 ggr pengarna, Överlinan 2.5 mål är slaktad till låga 1.70, vi kommer passa speltips på denna matchen. Intressant med bortalaget är att Aguero kommer tillbaks till denna matchen.

Chelsea och Manchester United, skall ju bara vinna sina hemmamatcher, oddsen är satta hädanefter, 1.25 gånger pengarna, ryktas att Conte kommer spara på lite krut då det väntas Londonderby mot Tottenham den 4’e april.

Så det är en svårtippad Nyårsafton om man är ute efter lite odds och det är allmänt känt att Premier League är inte värdens lättaste liga att hitta odds i. Vi kommer ta oss ann matchen Burnley-Sunderland, vilket på förhand kan kännas konstigt, men det är inte lätt idag, därmed låg insats. Sen tycker vi att det kan bli och kommer bli en hel del chanser när dessa två kämparlag ställs mot varandra och 2.15 på överspelet (ö2.5) är det näst högsta vi kan hitta, bara Southampton-West Brom tar det med 2.35 pre-match.

Turf Moor är Burnley ligans 5’e bästa hemmalag, det är ganska otroligt men det är här laget kämpar till sig sina segrar, 4 av de 5 senaste hemmamatcherna har givit dem 3 poäng.

Sunderland däremot har bara vunnit 1 av sina 9 bortamatcher vilket kan tyckas spegla en given förlust men så är icke fallet då man vet att om det är något lag på bortaplan man skall kunna besegra så är det lag i Burnleys kaliber.

Moyes kommer få tufft här men att hemmalaget skall ge mellan 2.30-2.40 i odds för att vinna machen kontra Sunderlands 3.30 för rak seger är väl stor skillnad när vi går igenom trupperna, Sunderland har förvisso gedigen skadelista men kommer ge dem en match, vi plockar överspelet ö2.5 mål i matchen till oddset 2.15 till en lägre insats 3/10 units.

Följ oss under hela året runt med de senaste analyserna och speltips i vår Facebookgrupp (TippaNU) där även andra läsare och experter ger sina bästa rekar och odds, varmt välkomna!.

England – Premier League / Matchstart 16:00

Burnley v Sunderland, ö2.5 mål i matchen till oddset 2.15 hos till 3/10 units

  1. admin skriver:

    FT Burnley v Sunderland 4-1

You must be logged in to post a comment.