Då var det dags att göra en statistikuppdatering för vår bettingportfölj här på Tippa.nu, det är fjärde uppdateringen för säsongen 2013/2014 och den första för 2014, senast gången vi gjorde en uppdatering av portföljens siffror var den 30 December 2013.

Vårt mål med Tippa.nu är att vara en av internets bästa gratis spelbloggar med kontinuerliga statistikuppdateringar av portföljens investeringar.

Statistiken för bettingportföljen 13/14:

Totalt antal lagda spel: 86
Totalt satsade: 382 units
Totalt vunna: 458,865 units

(+/-) : +76,865 units

ROI för portföljen +120,12%

Kommentar: Vi är i slutet av mars (månad) och mer än halva säsongen har gått och vi ligger på en avkastning (ROI) på +120.12% som vi är väldigt nöjda med då vi hade kämpigt i början av 2014 men nu på slutet gått riktigt starkt med ett facit (senaste 10 speltipsen)  7 vinster , 2 förluster och 1 speltips som betalt halva insatsen tillbaka, formen är därmed god och vi ser verkligen emot den Allsvenska premiären och Fotbolls-VM som närmare sig med stormsteg.

***
Viktigt information till våra läsare på Tippa.nu 

Vi finns på Facebook (TippaNu) där alla våra uppdateringar från spelbloggen (bilder från arenor runt om i Europa och galna betting-screenshoots) kommer upp och annan viktig information så tycker ni att vi gör ett bra jobb och vill inte missa våra senaste uppdateringar, bör ni joina vår grupp genom att ”gilla” oss >>> HÄR!.

***

You must be logged in to post a comment.