Många väntar spänt på helgens supersöndag då det är två superderby i den Europeiska toppfotbollen, Barcelona-Real Madrid, Milan-Inter och toppmötet iden franska ligan Olympique Marseille – Paris Saint Germain , men innan vi är där skall vi lösa några bra odds att betta på under vår spellördag.

För den som har missat är det Jackpot på 9 miljoner kronor på Stryktipset hos Svenska Spel, kupongen ser riktig lurig ut denna veckan med matcher från både Premier League och Championship  spelstopp kl 15:59 (lördag), om du tänkt lägga ett system för att pricka de 13 matcherna så kan du göra det genom vår direktlänk till kupongen -> HÄR!.

Förutom Jackpotten på 9 millar så har vi hittat två speltips och odds denna bettinglördag från Premier League och Serie A som vi kommer testa här i vår bettingportfölj, två överspel (ö2,5 mål i matchen) dagen insats kommer totalt att stanna på 11 units på dessa två spel.

Vi börjar med London-derbyt kl 18:30 mellan West Ham och Arsenal, där 1:an på West Ham lockar till hela 4 gånger pengarna jämfört med Arsenals två:a till ca 1.95 i skrivandes stund. Statistiskt sätt har Wengers grabbar ett överläge mot the Hammers men de hade en tuff Champions League match mot Olympiakos i veckan och vi är inte helt hundra att man är lika fräscha till den här uppgiften, för den som är vågad är 1:an att rekommendera till oss mer fega och till vår portfölj kör vi överspelet till oddset 1.85.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Det andra matchen är hämtad från Serie A där Palermo inte vunnit på över 10 år på bortaplan mot Genoa, känslan och formen på båda lagen säger att vi kommer få en väldigt rolig och spännande kvällsmatch från Serie A, dessa två lagen är kända för att vara ojämna därför gör det denna kampen än mer intressant på förhand. Vi klipper överspelet ”Antal Mål” Över 2,5 hos Unibet som ger 1.925 i odds till skillnad från spelalternativet ”Total Antal Mål” Över 2,5 som ger 1.85, samma spel, samma spelbolag dock två olika böcker för dem, en ”vanlig” och en ”asian” titta alltid två gånger och jämför, nästan alltid 95% av gångerna ger asianen bättre!.

Har ni ännu inte ”gillat” vår Facebook grupp, så ber vi Er gör det nu direkt HÄR, där får de senaste uppdateringar av våra speltips och kommande odds-drag under livebetting, vi kommer följa West Brom – QPR för det finns en hel del odds som kan utvecklas intressant i den matchen.

England – Premier League / Matchstart kl 18:30

West Ham v Arsenal, Över 2,5 mål i matchen tippas till oddset 1.85 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units.

Italien – Serie A / Matchstart kl 20:45

Genoa v Palermo, Över 2,5 mål i matchen tippas till oddset 1.925 hos spelbolaget Unibet till insatsen 6/10 units.

You must be logged in to post a comment.