Äntligen lördagsutbud säger vi här på Tippa.nu, det kryllar verkligen av odds och tankar en spellördag som denna. En extra krydda blir att Svenska Spel har en extrem hög jackpot på Stryktipset, hela 11 miljoner kronor!. Även om man inte tippar ”strykan” kontinuerligt kan det var av rent värde att slänga iväg en chans-rad för att utdelningen kan smälla på ordentligt ikväll. Direkt länkt till kupong-inlämningen HÄR! (spelstopp kl 15:59).

Ser vi till den ”vanliga” odds-bettingen är det två-tre matcher vi fastnat mer för i dag och tänkte testa här på spelbloggen. Första spelet hämtar vi från Allsvenskan och plastgräset på Södertälje Arena, förmodligen kommer det att bli fullsatt med tanken på att sponsorerna har gått och gjort det möjligt att ha fri entre (1 kr). Två bottenlag som slås om viktigt poäng, ser bättre ut för Syrianska än vad det gör  för Örebro i tabellendet kan varit sista halmstråt för att klara en kvalplats när laget bortaslog Kalmar FF med 2-1. Vi tror på mål i denna matchen och Asian-line på över 2,2.5 mål i matchen till oddset 1.80 hos Unibet, där speltipset betalar halva insatsen tillbaks vid endast 2 mål i matchen.

Nästa match hämtas från varmare breddgrader, det är den första av två Serie A -matcher som spelas ikväll, Parma-Fiorentina den andra är mellan Juventus-Cheivo. Men vi koncentreras oss på den första matchen där mötena brukar bli riktigt jämna och därför åker 1×2 alternativet bort då det kan gå hur som helst, dock har båda lagen gjort mål i de senaste mötena sinsemellan och det är något som vi tror på de gör ikväll också, därför testas oddset 1.90 att ”båda lagen gör mål i matchen”.

Så för den som har missat är det fortfarande Jackpot på höga 11 miljoner kronorStryktipset hos Svenska Spel, spelstopp kl 15:59 idag, om du tänkt att lägga ett system för att ”pricka” de 13 matcherna så kan du göra det genom vår direktlänk -> HÄR! som erbjuder alla ny nätkunder en 50 kr:s discount.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 16:00

Syrianska v Örebro, Över 2,2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.80 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units.

Spelet (Asianen) innebär att halva insatsen betalas tillbaks vid endast två mål i matchen.

Italien – Serie A / Matchstart kl 18:00

Parma v Fiorentina, Båda lagen gör mål i matchen till oddset 1.90 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units.

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Syrianska v Örebro 2-2
    FT Parma v Fiorentina 1-1

You must be logged in to post a comment.