Äntligen börjar den finaste klubblagsturnering av dem alla Champions League, åtta matcher på tisdag och onsdag, totalt 16 matcher på dessa två dar. Det är en extremt intressant början då Real Madrid tar emot Manchester CityBernabeu, Zlatans-Paris spelar hemma mot Dynamo Kiev och lite upp till bevis om miljardbygget håller CL-klass.

För den som har missat är det Jackpot på ca 2 miljoner kronor på Europatipset hos Svenska Spel nu mitt i veckan som innehåller matcher från veckans Champions League och Europa League -spel, spelstopp kl 20:44 på onsdag, om du tänkt att lägga ett system för att pricka de 13 matcherna så kan du göra det genom vår direktlänk -> HÄR och få en discount på 50 kronor genom oss om du är en ny användare.

Milan är ett av våra spelobjekt ikväll, visst laget har börjat dåligt i Serie A men denna matchen är av helt annan karaktär och CL på hemma stadion San Siro , Anderlecht med nöd och näppe tog sig till gruppspelet i Champions League skall verkligen inte ha en chans, 1,55-1,60 i odds på italienarna är helt okej hos Unibet vi kryddar vår odds ytterliggare och tar Milan att göra över 1,5 mål i matchen till oddset 1.83.

Vår andra match vi valt är den mellan Borussia Dortmund-Ajax, tyskarna är sjukt stora favoriter i denna matchen med all rätt, laget vunnit ligan fått erfarenhet av Champions League -fotboll och Ajax är inte det laget den en gång varit, ht-spelet på Dortmund (asian -0,5) är av intresse då den betalar runt 1.80-1.85 (odds) i skrivande stund.

Vi är fullt medvetna om att det inte är några fantastiska överodds vi hittat ikväll men helt klart värt att testa dessa två spelen till den avkastningen som marknaden erbjuder oss.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Champions League 2012/13 – Grupp C & D / Matchstart kl 20:45

Borussia Dortmund v Ajax, 1:an tippas som Asian ht-1:a till oddset 1.80 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units. Spelet innebär att laget måste leda i halvtid för att spelet skall ”sitta”.

Milan v Anderlecht, Milan att göra över 1,5 mål i matchen tippas till oddset 1.83 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units.

 

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Borussia Dortmund v Ajax 1-0 (0-0)
    FT Milan v Anderlecht 0-0

You must be logged in to post a comment.