Det var några dagar sen vi rekade här på Tippa.nu, sen dess har både UEFA Champions League och Europa League -semifinalerna avgjorts och det väntar två spännande finaler mellan Chelsea-Bayern i CL-finalen och Bilbao-Athletico Madrid. Tror på Bayern och Athletico Madrid i de två finalerna, men det kan vi ta sen när de börjar närma sig.

Sist så plussade bloggen fint på våra Allsvenska -speltips (Blåvitt till oddset 2.80) så vi fortsätter på den banan, +5.20 units (netto) extra till vår bettingportfölj (se bloggens senaste statistik uppdatering från 20’e april här!). Men åter igen så hålls insatserna nere då ligan är mer ”slumpigg” och värderas i formeln som de inhemska cuperna hos mig. Helsingborg kommer göra minst 2-3 mål framåt idag och jag tror även att Mjällby gör något som ingen verkar tro. Därför spelas Över 2.5 mål i matchen till fina oddset 1.95 hos spelbolaget Unibet.

Spelbloggen kör premiär ikväll med att reka det första Superettan -tipset för i år, dock till ännu lägre insats än vad det Allsvenska -tipset fast till ett högre odds. Hammarby har börjat säsongen strålande och har haft stolpe in som de inte har haft på många, många år men ikväll tror jag att Brage har stor chans att hemmaslå till fina oddset 2.85 hos spelbolaget Unibet.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Sverige – Allsvenskan 2011 / Matchstart kl 19:00

Helsingborg v Mjällby, Över 2,5 mål i matchen tippas till oddset 1.95 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units.

Matchen direktsänds i Canal+ Extra 2.

Sverige – Superettan 2011 / Matchstart kl 19:15

Brage v Hammarby, 1:an tippas till oddset 2.85 hos spelbolaget Unibet till insatsen 2/10 units.

Matchen direktsänds i TV4 Sport.

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Helsingborg v Mjällby 1-1
    FT Brage v Hammarby 0-2

You must be logged in to post a comment.