Vi kör ett ytterst kort analys av dagens bästa speltips som vi tycker finns i Serie B och mötet mellan Bari-Modena, som de senaste gångerna så är det toppen mot botten, Bari har kopplat greppet om 3’e platsen i Serie B och har för långt upp till direktplatserna som kommer att Crotone och Cagliari så hemmalaget kommer få inrikta sig mot en playoff-serie för att ta sig upp till Serie A.

FÖLJ OSS i VÅR FACEBOOKGRUPP (facebook/TippaNU) SENASTE SPELTIPS & ODDS >>HÄR<<

Hemmalaget har gått som tåget och har 6 vinster och 1 oavgjord match på sina 7 senaste och målskytten Maniero Riccardo har gjort hittills 12 mål i serien och har lovat fansen att Bari skall spela i den högsta ligan nästa säsong, om det blir verklighet återstår att se.

Bortalagen kommer från tung 3-0 seger över Perugia som göra att de nu bara 1 poäng upp till Latina som är på ”säker” mark efter deras senaste förlust mot Livorno.

Dagens match är inget Modena-fansen räknar att man skall vinna och risken är stor att laget som bäst ligger på kvalplatsen för att nedgraderas efter denna omgången men efter 3-0 vinsten och att Bari INTE har kniven på strupen idag kan chanserna för en vinst öka, dock blir det inte lätt, raka 2:an på Modena betalar i skrivande stund 5.50 i odds.

Historiskt är detta ingen given match på förhand, Modena har till och med plus statistik mot Bari, 7-6-8 fördel till Modena över de senaste 21 mötena. Det första hemmamötet i höstas vann Modena med 2-1.

Vi tror på ett avslappnat hemmalag med en fin säsong i ryggen som bara har att avsluta snyggt seriespelet för sin hemmapublik vs ett jagade 3-poängs Modena som behöver poängen för att lämna getingboet där nere, de kan utvecklas till en underhållande och öppen match och därför väljer vi att tippa, Över 2.5 mål i matchen till oddset 2.05 till en investering på 4 units.

PS: Följer du oss på Facebook?, ”Gilla” vår sida och häng med på vår bettingresa HÄR!.

Italien – Serie B / Matchstart kl 15:00

Bari v Modena, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 2.05 hos till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Bari v Modena 1-1

You must be logged in to post a comment.