Vi är inne på vår sista spelvecka för vår bettingportfölj säsongen 2015/2016, dagens speltips med odds hämtas från kvalrunda 3 i UEFA Champions League -Kvalet. Bland kvällens 9 CL-matcher tycker vi att mötet mellan Rostov och Anderlecht är extra intressant ur ett spelperspektiv.

Summerar vi gårdagens speltips där vi hade rak Elfsborg-seger till oddset 1.75 så ”satt” det ganska enkelt (3-1) och vi kunde inkassera friska +3.75 units (netto) till kassan.

Det är en intressant match vi har att vänta oss på Olimp 2 Stadion den relativa nya uppstickaren Rostov (som kom 2:a förra säsongen i den ryska ligan) skall ta emot ett av Belgiens tyngsta lag när det gäller Europaspel, dock har Anderlecht inte vunnit den inhemska ligan på flera år och fått nöja sig med 3:e plats.

När det gäller denna typen av viktiga kvalmatcher så brukar lagen lägga upp en strategi över 180 minuter och inte bara för första matchen. Ser vi till hur spelmarknaden värderar lagen på 1×2-marknaden så ligger hemmalaget Rostovodds kring 2.10-2.20 för att vinna matchen, X finns till 3.40 och belgarna ger skyhöga 3.50 gånger pengarna.

Vi anser att hemmalaget alltid har en fördel i denna typ av matcher men att det är uselt odds på hemmaseger då deras Europarutin är minimal, utslagna i kvalet i UEFA Europa League förra säsongen och nu för första gången med i Champions League -sammanhang.

Ingen av lagen har spelat tävlingsmatcher de senaste 2 månaderna, båda lagen har spelat ett gäng träningsmatcher och det kommer märkas på planen ikväll att detta är första riktiga tävlingsmatchen, knappast så att det kommer bli högt tempo matchen igenom.

Båda lagen har vunnit mer träningsmatcher än vad de har förlorat, dock är det ingen ide att grotta ner sig i den statistiken då vi har noll koll om inställningen och manskapen i trupperna i dessa matcher. Vi vet att belgarna har en hel del god vana att producera en hel del mål framåt i den inhemska ligan och vikten med ”bortamål” i dagens match är A och O inför returen i Belgien.

Marknaden tror på en målsnål tillställning, där över 2.5 mål i matchen betalar höga 2.35 i odds, vi tycker dock oddset på att BÅDA lagen skall göra mål i matchen till 2.10 är det mest intressanta då det kan bli tankar till returen i fall det skulle stå 1-1 en bit in i andra halvlek och speciellt Anderlecht spelar på ett resultat, det finns givetvis massor av utfall men vi tänker tippa BLGM -spelet till en insats av 4/10 units.

Följ oss under hela Fotbolls-säsongen med de senaste analyserna och speltips i vår Facebookgrupp (TippaNU) där även andra läsare och experter ger sina bästa rekar och odds, varmt välkomna!.

UEFA Champions League Kval – Match 1:2 / Matchstart kl 20:30

Rostov v Anderlecht, Båda lagen gör mål i matchen tippas till oddset 2.10 hos till insats 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Rostov v Anderlecht 2-2

You must be logged in to post a comment.