Summerar vi gårdagens spel vi körde på bloggen mellan Genoa-Parma , så är det inte okej av Genoa och Borriello att behöva få straffar i matchen för att lyckas gör ett mål på en av dem, vi hade det asiatiska handikappet som gav oss halva insatsen tillbaks.

Guldstriden forsätter i Allsvenskan efter att AIK-Elfsborg spelade 1-1 igår, ikväll spelas två riktigt viktiga matcher som kan visa vägen för vart Lennarts pokal hamna, Häcken tar emot ett avsågat Helsingborg och Mallmö FF gästas av bottenindragna IFK Göteborg. Båda hemmalagen är favoriter till att vinna ikväll, Häcken ger 1.61 Malmö är nu nere på  låga 1.66 i odds för seger (Oddsen har sjunkit från 1.75 respektive 1.80 och börjar bli svårmotiverade att spela för oss).

Även ett toppmöte i Superettan, där Halmstad emot ett Öster, hemmas seger i den matchen betalar 2.10 gånger pengarna hos spelbolaget Unibet. Båda lagen är i grym form, räknar man med Svenska Cupen så har de 5 raka segrar på de 5 senaste matcherna. Halmstad har ett litet överläge historiskt sätt på hemmaplan, men det räcket inte för att vi skall ta det raka spelet utan vi kör mer ”safe” för vi tycker Asianen 0,-0.5 ger oss mer värde till oddset 1.85 till 4 units insats.

Kvällens enda Serie A -match är från Toscana där underhalvan lag är behov att tre poäng för att inte hamna allt för mycket ny i säsongsinledningen, Siena spelade smart senast mot Inter och vann med 2-0, Bologna mötte nykomlingen Pescara där laget började bra med 1-0, släppte in en jättekanon precis innan halvtid (1-1), för att att sedan få chansen att avgöra från 11-meter men tog ändå inte den. Överspelet ger riktigt bra betalat i denna matchen, vi tänker då på Asian-linan ö 2.2,5 till fina 2.075 i skrivande stund, vi testar den till lika insats som i första speltipset.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Hänga med oss på Facebook i vår grupp för senaste uppdateringarna om spel och odds, direktlänk HÄR!.

Sverige – Superettan / Matchstart kl 19:20

Halmstad v Öster, 1:an tippas som Asian (0,-0.5) till oddset 1.85 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units.

Italien – Serie A / Matchstart kl 20:45

Siena v Bologna, Över 2.2,5 mål i matchen tippas till oddset 2.075 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units.

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Halmstad v Öster 3-2
    FT Siena v Bologna 1-0

You must be logged in to post a comment.