Inga bets igår bara lite tankar här på Tippa.nu, Arsenal vann ganska enkelt men lyckades ändå inte få till en förläggning, det går att summera det dubbel möttet med att lagen hade varsin match, Milan gjorde ändå en lite starkare hemma match än Arsenal, det kunde vunnit med 5-6-7 det kunde inte Arsenal gjort igår.

Idag är det ännu en Champions League kväll men vi kommer inte betta på något av de två matcherna utan vi går på en av de tre Serie A -matcherna som spelas ikväll innan Champions. Parma (2.30) är riktigt stora favoriter hemma mot Fiorentina (4.10), tror inte den matchen slutar med hemma vinst, läge att boka Parma?

Även om Juve tappar poäng idag så tror jag inte Scudetton är körd, som jag skrivit innan säsongen började så har jag tippat ett långtidsspel på att Juventus vinner Serie A säsongen 2011/2012 till ca 8 gånger pengarna så mitt hopp lever tills series sista match är spelad.

Juventus har en svår borta match mot ett kraftigt underskattat Bologna (6.00 i odds på rak), konstigt nog så går Juventus odds mer ner för varje minut vi närmar oss matchen, verkar som de flesta sportsbettare inte har samma tankar som mig att vi får se poängtapp ikväll. Asianen +0.5,+1 till 2 gånger pengarna hos Unibet är för bra att låta bli, dock bara 4 units insatts, läs mer nedan!.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Italien – Serie A / Matchstart kl 18:30

Bologna v Juventus, 1:an spelas som (Asian) +0.5,+1 till oddset 2.00 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units.

Asianspelet vi tippar innebär att det är ett 1X spel + att vi får halva insatsen tillbaka om Juventus skulle vinna med udda målet. Hoppas förklaringen duger åt er som inte är helt insatta i asianspel.

Matchen direktsända på Canal+ Sport1

  1. oddskillen@gmail.com skriver:

    FT Bologna v Juventus 1-1

    ((FT Parma v Fiorentina 2-2))

You must be logged in to post a comment.