Vi tänkte vara tidigt ute denna helgen med att presentera vad vi på Tippa.nu tycker är helgens bästa speltips och odds. Det är två spel som fallit oss på smak, den tidiga matchen mellan Norwich-West Ham i Premier League och nykomling mötet i Serie A mellan Pescara-Sampdoria.

I vår PL-match har Norwich haft en riktig tung start med bara 2 poäng på 3 matcher, dock har laget börjat skapa mer målchanser de senaste två matcherna och verkar kunna även göra mål. The Canaries brukar vara riktigt kämpa-starka på Carrow Road det i kombination med att West Ham haft en fin inledning på sin comeback i högsta ligan gör att vi tror att lagen kommer bjuda upp till en bra kamp och att överspelet till oddset 1.95 skall kännas som ett riktigt bra spel.

För den som har missat är det Jackpot på 10,5 miljoner kronor på stryktipset hos Svenska Spel, spelstopp kl 15:59 på lördagen, om du tänkt att lägga ett system för att pricka de 13 matcherna så kan du göra det genom vår direktlänk HÄR.

Serie A -matchen vi valt ut på söndag är den mellan två nykomlingarna, Sampdoria har börjat på bästa möjliga sätt 2/2 vinster, Pescara ”Delfini” har torskat båda sin två matcher med 3-0, säsongen 2011/2012 öste laget mål i Serie B (vann ligan) fast i år har det börjar sämre, vi tror att vändningen kommer komma, i alla fall kommer laget hitta målet och det med hjälp av hemmaplan och (Stadio Adriatico) och att Sampa -spelarna kan ha fått lite övertro på sin inledning på ligastarten, vi kör ”Båda lagen göra mål” i matchen till schyssta oddset 1.90 hos Unibet.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

England – Premier League / Matchstart kl 13:45 (Lördag)

Norwich v West Ham, Över 2,5 mål i matchen tippas till oddset 1.95 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units.

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00 (Söndag)

Pescara v Sampdoria, Båda lagen göra mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units.

***
PS: Glöm inte att ”gilla” vår spelgrupp på Facebook för senaste uppdateringar om odds/spel,  klicka HÄR!

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Norwich v West Ham 0-0
    FT Pescara v Sampdoria 2-3

You must be logged in to post a comment.