Bettingsöndag med massivt spelutbud och Tippa.nu går för tredje raka spelvinsten från Italien och Serie A -fotbollen. Dagens speltips och odds hämtas från Stadio Ciro Vigorito i mötet mellan Benevento v Torino.

Det är en intressant match mellan Serie A -nykomlingarna Benevento och ett högintressant Torino som satsar på att hamna högt upp i ligan för att få nå ut i Europa. Hemmalaget har fått en tuff öppning på Serie A -säsongen med två förluster på raken, Sampdoria borta 2-1 och 1-0 förlust hemma mot Bologna. Men vi skall inte såga hemmalaget allt för mycket då laget faktiskt gjort fullt godkända insatser men inte haft marginalen på sin sida.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Det är ingen på förhand som trodde det skulle gå lätt för Benevento, spelmarknaden har dem som storfavorit att åka ur Serie A denna säsongen, spelbolaget  erbjuder oddset 1.44 på att de får lämna Serie A.

Gästerna Torino har något riktigt spännande på gång denna säsongen, fyra poäng på de två inledande omgångarna och innan landslagsuppehållet spelade laget underbar offensiv fotboll i 3-0 segern mot Sassuolo. Måste varit otroligt skönt för Michajlovic att laget höll nollan då han varit kritiserad under förra säsongen att han inte kunde ”sätta” försvaret.

Det är försvaret hos Torino som varit stort problem och speciellt på bortaplan, den faktor vi inte riktigt gillar inför dagens match mot Benevento att laget har 10 raka bortamatcher där man inte lyckats hålla nollan. Men med tanken på att Torino fått igång sin guldklimp Andrea Belotti (drömmål senast mot Sassuolo), att förmodligen Milan-lånet Mbaye Niang går rakt in i startelvan så tippar vi på att Torino kommer göra flera mål framåt med förmodligen också släppa in.

Ser vi på oddsen så är det för lågt på det raka 2.5 överspelet, 1.70 i skrivande. Båda lagen gör mål i matchen betalar låga 1.66. Vi jagar den tredje raka spelvinsten i Italien denna säsongen och kommer därför att gå på den raka 2:an här till oddset 1.90 hos spelbolaget  till en insats på 5/10 units.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

PS: Vi analyserar och ger spelförslag inför stormatchen mellan Manchester City-Liverpool som ni kan hitta på första sidan eller genom direktlänken här: VIP-Spel – Vi har ett fint speltips med högt odds i söndagens Premier League -fotboll

Läs ovan i menyerna hur man blir VIP-Medlem på Tippa.nu för att kunna ta del av ALLA speltips, eller genom denna direktlänken här, Info om VIP-Medlemskap

Följ oss under hela säsongen med de senaste analyserna och speltips i vår Facebookgrupp (TippaNU) där även andra läsare och experter ger sina bästa rekar och odds, varmt välkomna!

Italien – Serie A / Matchstart kl 18:00

Benevento v Torino, 2:an tippas till oddset 1.90 hos  insats 5/10 units –

  1. admin skriver:

    FT Benevento v Torino 0-1

You must be logged in to post a comment.