Denna veckans Champions League vill vi bara glömma och hoppas på att Europa League kan ge oss en bättre avkastning för oss och vår portfölj här på Tippa.nu. CL-matcherna tisdag och onsdag var riktig ”svåra” och det måste kännas extra surt för några av de stora spelbolagen som låg nere större delen av kvällen på grund av tekniska störningar. Hur många mille tappade man då de blev flera stora skrällar i så uppmärksammade matcher.

Tittar man igenom listan på kvällens Europa League -matcher ser man att det är en hel del kluriga matcher med efterföljande odds. I Tippa.nu -gruppen har vi diskuterat vilka odds som är bäst och haft delade åsikter men till slut kommit fram till följande:

Napoli åker till Ukraina för att möta grupp-ettan (Dnipro) med en liten blandad trupp av ordinarie och bänknötare, Hamsik är avstängd, Maggio och Campagnaro är inte med i truppen sen kommer Mazzarri att låta säkert ordinarie spelare börja på bänken. Vi tror och hoppas att laget kommer ha en bättre inställning än vad de hade senast då de mötte PSV bort i Europaspelet. Över 2.5 mål i matchen kommer att tippas till oddset 1.85 till 4 units.

Även Lyon 1:an asian 0,-0.5 testas till oddset 1.80 i Grupp I mot Athletic Bilbao till 5 units. Asianen innebär att halva insatsen betalas tillbaks vid ett oavgjort resultat i matchen.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Europa League – Grupp F & I / Matchstarter kl 19:00 & 21:05 

Dnipropetrovsk v Napoli, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.85 hos Unibet till 4/10 units.

Lyon v Athletic Bilbao, 1:an testas som Asian 0,-0.5 till oddset 1.80 hos Unibet till 5/10 units.

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Dnipropetrovsk v Napoli 3-1
    FT Lyon v Athletic Bilbao 2-1

You must be logged in to post a comment.