Statistiken vi redovisade i förra inlägget var magisk! men det går inte att lägga sig på latsidan utan att leverera nya spelförslag och tips.

I Premier League är det en stormatch redan kl 13:45 i Viasat/Viaplay Liverpool som vann Carling Cup och en efterlängtad titel kunde inkasseras förra helgen, Arsenal är på G efter fiaskot i Milano, vände ett 0-2 underläge till 5-2 mot ett formstarkt Tottenham. Gillar egentligen inte att tippa när Liverpool är inblandat men idag blir finns det flera intressant spelförslag, överspelet (ö2.5 mål) till oddset 1.95 hos BETFAIR och båda lagen göra mål till oddset 1.72 hos REDBET är av spelintresse, spelbloggen kommer välja det sista alternativet.

Serie A matchen mellan Palermo och Milan är spännande, det är den tidiga matchen på lördagen, matchstart redan vid kl 18:00 för att Milan skall få bästa möjliga återhämtning inför Champions League -matchen på tisdag mot Arsenal i London. Även fast Milan inte kommer spara sig allt för mycket i denna matchen så då man har 4-0 med sig till England så har många spelare spelat landskamper och det lär märkas imorgon. Raka 1:an på Palermo betalar runt 5.1-5.3 i odds hos BETFAIR och det är riktigt intressant då Palermo varit ruggiga hemma i Sicilien. Ett annat odds som är intressant är Palermo över 1.5 mål i matchen till 3.40 som Unibet erbjuder, betyder att Palermo måste göra minst 2 mål i matchen.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

England – Premier League / Matchstart kl 13:45 & 16:00

Liverpool v Arsenal, Båda lagen göra mål till oddset 1.72 hos spelbolaget REDBET till insatsen 3/10 units.

Stoke v Norwich, Båda lagen göra mål till oddset 1.80 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units.

Premier League matcherna direktsänds i Viasat/Viaplay.

Italien – Serie A / Matchstart kl 18:00

Palermo v Milan, Palermo göra över 1.5 mål i matchen tippas till oddset 3.40 hos spelbolaget Unibet till insatsen 3/10 units.

Matchen direktsänds i TV4 Sport

 1. Alexandra skriver:

  Hej!
  Visst var det spännande match!?
  Trevlig helg
  Alexandra
  Viasat Support

 2. oddskillen@gmail.com skriver:

  FT Liverpool v Arsenal 1-2
  FT Stoke v Norwich 1-0
  FT Palermo v Milan 0-4

You must be logged in to post a comment.