Då var det dags för ett avgörande i den finaste klubbturneringen av dem alla. Ikväll skall det avgöras i Tyskland på Allianz Arena vem som skall få lyfta bucklan, olyckligtvis så är Allianze Arena Bayern Münchens hemmaarena då tanken är att finalen skall spelas på en neutral arena och att inget av lagen skall ha fördel av ”hemmaplan”. Till UEFA:s försvar så väljs finalarenan ut innan turneringen börjar, dock har inte Bayern förlorat på hemmaplan i årets Champions League och har en målskillnad 21-4. Chelsea har en borta seger i årets CL-turnering så statistiken är emot britterna.

Bayern har ett extremt starkt anfall kontra Chelseas starka försvar, på pappret skall Bayern ta detta då man är det starkare laget totalt och har mindre viktiga spelare avstängde inför finalen. Chelseas avstängningar Branislav Ivanovic, John Terry, Ramires och Raul Meireles, tillbaka är dock Gary Cahill och David Luiz efter skada. Holger Badstuber, Luiz Gustavo och David Alaba är avstängda för Bayern, sen går det ett rykte att Arjen Robben haft problem med feber denna veckan, detta är dock ett jätte minus om Robben inte kommer kunna delta för Bayern då han var en viktig kugge mot Real Madrid i semifinalen.

Nedan hittar ni oddset vi kommer att testa i vår bettingportfölj (i inlägg HÄR kan ni hitta den senaste statistiken för Tippa.nu-bloggen på 238 lagda speltips).

Ni glömmer väl inte att Svenska Spel har en extra jackpott (9 miljoner kronor) för Stryktipset denna veckan, är du ensam vinnare så blir du garanterade minst 10 miljoner kronor.  Spelstoppet är kl 15:59 , lägg din stryktips rad HÄR! för att kämpa om 13 rätt och jackpott-miljonerna.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Champions League – Final / Matchstart kl 20:45

Bayern München v Chelsea, 1:an tippas till oddset 1.80 hos spelbolaget UNIBET insatsen 6/10 units.

Matchen direktsänds i TV3, Viasat Sport HD och Viaplay.

(Detta är det andra speltipset för lördagen, det första speltipset kan ni hitta i det förra inlägget!).

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Bayern München v Chelsea 1-1

You must be logged in to post a comment.