Vi tänkte publicera ett kort fredagsspel dagen före nyårsafton, vi har ett intressant möte mellan toppen och botten i Serie B. Hemmastarka Benevento tar emot ett sämre Pisa för dagen som ännu inte vunnit på bortaplan denna säsongen.

Det skiljer sig mycket mellan dessa två lag, Benevento ligger 5 poäng efter toppduon Hellas Verona och Frosione om direktplatserna till Serie A, den senast nämnde förlorande man emot i helgen med 3-2, en jämn match man tappade på övertid.

Fast på hemmaplan (Stadio Ciro Vigorito) har man ännu inte förlorat någon match denna säsongen därmed är man Serie B’s bästa hemmalag med endast 2 insläppta mål på 10 matcher.

*** Följ med på ALLA speltips & analyser den kommande säsong (2016/17) på Tippa.nu ***

Det är förändringar på Tippa.nu och för att ta del av alla analyser & speltips på bloggen måste ALLA läsare skaffa sig ett medlemskonto och därefter en prenumeration (ordinarie pris är 99 SEK) NU 49.50 SEK med rabattkoden: julklapp50 fram till söndagen 8/1 – 2017

Registrera ett medlemskap för endast 49.50 SEK /månaden

Pisa är inget lag som skrämmer på bortaplan, som vi nämt ovan har laget ännu inte vunnit på bortaplan och laget, 6 oavgjorda och 4 förlust, på dessa 10 matcherna har man lyckats göra 2 mål framåt, det har varit en väldigt tumult höst för laget och det är verkligen en sensation om man skulle mäkta med en 3 poängare här.

Hemmalaget går att få till oddset 1.80 gånger pengarna, vilket okej med tanken på hur förutsättningar ser ut, vill man krydda till det så finns -1 Asianen till oddset 2.50 (pengarna tillbaka vid uddamåls vinst) vilket kan kännas lite snålt om ni frågar oss, vi kör det säkrare alternativet här, 1.80 Benevento till 5/10 units.

Följ oss under hela året runt med de senaste analyserna och speltips i vår Facebookgrupp (TippaNU) där även andra läsare och experter ger sina bästa rekar och odds, varmt välkomna!.

Italien – Serie B / Matchstart 20:30

Benevento v Pisa, 1:an tippas till oddset 1.80 hos till insatsen 5/10 units

  1. admin skriver:

    FT Benevento v Pisa 1-0

You must be logged in to post a comment.