Gårdagen gick bra för oss här på Tippa.nu, spelvinster på båda våra rekar och därmed in med +8,4 units (netto) till vår bettingportfölj. Vi fortsätter att söka odds och speltips från VM-kvalet, idag är det ett betydligt fattigare spelutbud än igår men vi har hittat ett intressant spel från kvalgrupp A mellan Scotland-Serbien. 

Skottarna har många ordinarie man borta inför denna matchen men hemma på Hampden Park bör man ändå lyckas skapa tillräckligt många chanser för att göra mål framåt även om det är gubbar från sämre klubbar som Norwich, Southampton och så vidare.

Serbien som är knappa underdogs inför matchen enligt oddsmarknaden har enligt oss en starkare trupp och mer individuellt skickligare spelare, att spelare som till exempel Nemanja Vidic inte skall vara med och spela för serberna tror vi bara är bra då han är på nedgång och därmed låta andra spelare kliva fram och ta över ledarrollen.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

VM-Kval – Grupp A / Matchstart kl 16:00

Scotland v Serbien, båda lagen göra mål i matchen till oddset 2.00 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units.

***

PS: Glöm inte att ”gilla” vår spelgrupp på Facebook för våra senaste uppdateringar om odds/spel,  klicka HÄR!

You must be logged in to post a comment.