Tippa -bloggen har legat lågt under semester och kommer ligga rätt stilla nu fram tills ligorna börjar då själen behöver vila och bristen på intressanta matcher har lyst med sin frånvaro då alla har ledigt. För de som missat så finns statistiken från årets tippande  (266 speltips hittills) sammanstält i det förra blogginlägget. Jag kommer informera när vi gör ett totalt bokslut för 2011/2012 och startar en ny bettingportfölj för 2012/2013. Det kommer även presenteras ROI för de senaste 4 åren då bloggandet har pågått.

I kväll spelas endast en Allsvensk -match och det är den mellan Häcken – Örebro på ”neutral” plan, Nya Ullevi istället för Rambergsvallen då Häcken bjuder årligen alla Gothia Cup deltagare på en Allsvenska match under turneringen. Fyra av de fem senaste möten lagen emellan har slutat med att båda lagen har gjort mål, tror även kvällens match kommer bjuda på minst ett mål från varje lag.

Häcken är enorma favoriter till att vinna match. Odds mellan 1.40-1.50 på rak etta!, detta odds skrämmer mig mer än lockar tyvärr, Häcken känns ordentligt ”hyppade” utan att laget har visat någon speciell bra form, Örebro betalar 7-8 gånger pengarna för vinst!, istället blir det spel på ”båda lagen göra mål i matchen” till oddset 1.85 som Unibet erbjuder.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 20:00

BK Häcken v Örebro SK, båda lagen göra mål i matchen till oddset 1.85 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units.

Matchen direktsänds i Canal+ Extra 2/Fotboll.

 

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Häcken v Örebro 2-1

You must be logged in to post a comment.