Det var några dagar sedan vi rekade här på spelbloggen, senaste speltipsen var på Påskafton och det gav oss ytterligare +3,90 units (netto) till vår bettingportfölj här på Tippa.nu. Då var det äntligen dags att ge det första Allsvenska reken 2012 här på bloggen i matchen mellan Örebro-Helsingborg. Jag har funderat, räknat och funderat lite till om jag skall testa den raka 1:an på Örebro till skyhöga oddset 4.10 som  erbjuds på oddsbörsen BETFAIR eller ta det mer säkra alternativet ”Båda lagen göra mål i matchen” till oddset 1.84 som REDBET har ute, bettingportföljen har filosofin att ta vara på varje unit så vi  spelar safe därmed det senare alternativet men 1:an kittlar oss fortfarande.

Den andra matchen som vi tippar blir den mellan Inter-Siena i Serie A, Milano-laget brukar ha ganska enkelt för att vinna över Siena tror att det fortfarande har motivationen och orken att kriga för en Champions League -plats därför tror jag att Inter vinner ikväll över ett Siena som har överpresterat denna säsongen till oddset 1.67.

Är det dags att bli ensam vinnare med 13 rätt på EUROPATIPSET hos SVENSKA SPEL ikväll?, lägg din rad HÄR! var med och spela om miljonerna, spelstopp kl 18:59 matcher från Allsvenska, La Liga, Premier League och Serie A.

PS: Glöm inte att ”gilla” Tippa.nu på Facebook genom att klicka HÄR!.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 19:00

Örebro v Helsingborg, Båda lagen göra mål till oddset 1.84 hos spelbolaget REDBET till insatsen 6/10 units.

Matchen direktsänds i Canal+ Extra 2

Italien – Serie A / Matchstart kl 20:45

Inter v Siena, 1:an tippas till oddset 1.67 hos spelbolaget BETFAIR till insatsen 5/10 units.

 

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Örebro v Helsingborg 0-0
    FT Inter v Siena 2-1

You must be logged in to post a comment.