Äntligen dags för de Europeiska fotbollsligorna att köra igång efter nästan 2 veckors uppehåll på grund av alla landskamper. Sverige bragd match mot Tyskarna i Berlin och och det fanns folk som lirade krysset på oddsbörsen när Sverige låg under med 4 bollar till 1000 gånger pengarna, well det ville gröna ut sin 1:a snarare skulle  vi tro, snyggt annars!. minsta insatsen är 30 kr på oddsbörsen så minst 30 bananer för den betten.

Det blir dubbelt upp från Engelska Premier League denna bettinglördag då dessa två matcher  nedan är de som tilltalade oss bäst, observera att det är två olika matchstarter.

Den första av våra två matcher börjar redan kl 13:45 och det är Londonderbyt mellan Tottenham-Chelsea, där Spurs är knappa oddsfavoriter, man får icke glömma att Englands landskamp mot Polen var uppskjuten en dag pga regn och spelades ”tidigt” på onsdagen så berörda spelare har haft en kortare återhämtning än planerat. Vi ger målspelet över 2.5 mål i matchen grönt ljus till oddset 1.85 hos Unibet till en insats som är lite under medel 4/10 units.

Vår 16:00-match är den mellan de båda Premier League -nykomlingarna (West Ham-Southampton)  som skall göra upp på Upton Park, där vi har fastnat för hemmaseger (1:an) som går att få till oddset 1.95 hos Unibet till en medel insats (5/10 units).

För den som har missat är det Jackpot på 10,5 miljoner kronor på Stryktipset hos Svenska Spel, kupongen ser riktig lurig ut denna veckan med matcher från både Premier League och Championship  spelstopp kl 15:59 (lördag), om du tänkt lägga ett system för att pricka de 13 matcherna så kan du göra det genom vår direktlänk till kupongen -> HÄR!.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

PS: Har ni ännu inte ”gillat” vår Facebook grupp, så ber vi Er gör det nu direkt HÄR, där får de senaste uppdateringar av våra speltips och kommande drag live.

Sammanställning av lördagens bets:

England – Premier League / Matchstarter kl 13:45 & 16:00

Tottenham v Chelsea. Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.85 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

West Ham v Southampton, 1:an (-0,5) tippas till oddset 1.95 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

 

 

  1. Bananen skriver:

    Häcken till 1,80 ggr pengarna ? kom igen jebak

  2. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Tottenham v Chelsea 2-4
    FT West Ham v Southampton 4-1

    ((FT Mjällby v Häcken 1-2))

You must be logged in to post a comment.