Det har varit lugnt några dar här på Tippa.nu då de har varit landslagssamlingar inför helgens viktiga VM-kval matcher till Brasilien 2014.

Fredagen bjuder på ett massivt landslags-utbud att tippa på, men som oftast när det är landskamper så är oddsen på favoriterna helt i botten, men vi har gått igenom de 24 Europeiska VM-kval matcherna och hittat följande spel:

Finland hemma mot Georgia till oddset 1.85 (hämtat från Unibets asianbok) är av intresse då vi tror att finnarna känner att skall laget ha någon som helst chans att gå till en playoff-match så man vinna denna typ av hemmamatch. Vi reserveras oss lite med insatsen här, nöjer oss med 4 units. Matchen är en av de tidigaste och startar redan klockan 17:30.

Europatipset består av 13 VM-Kval matcher denna fredag från Europa och Sydamerika -kvalet.  Lämna in ditt system genom oss och erhåll en discount av Svenska Spel om du är nykund -> Lämna in din kupongen HÄR! <- (Spelstopp kl 18:59)

Vårt andra odds är hämtat från VM-Grupp E och där vårt skötebarn Albanien spelar hemma mot Lagerbäcks-Island som började väldigt bra men senast prestera på den nivån lagen egentligen befinner sig på, Albanerna tippas till asian-linan 0.-0,5 där ett kryss i matchen betalar tillbaka halva insatsen, vi trycker in 6 units på asian-ettan.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

PS: Hittar ni något spelbart från Färöarna-Sverige så kan ni väl mejla eller droppa något odds i kommetarfältet!.

VM-Kval till Brasilien 2014 – Grupp I / Matchstart kl 17:30

Finland v Georgia, 1:an tippas som -0.5 till oddset 1.85 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units.

VM-Kval till Brasilien 2014 – Grupp E / Matchstart kl 19:00

Albanien v Island, 1:an tippas som 0,-0.5 till oddset 1.90 hos spelbolaget Unibet till insatsen 6/10 units.

 

 

  1. Brute skriver:

    Turkiet har fått tillbaka sin Fenerbahce målvakt… tror det kan bli fint. Och tyskarna, trots sitt interna bråk, möter en irländsk backlinje som är skadeskjuten…

You must be logged in to post a comment.