Bra start för oss då första reken (Överspelet 2.5 mål i matchen) satt med god marginal, Mjällby vann med 4-3 över Helsingborg, men säsongen är lång och det kommer gå upp och ner för portföljen och slutligen hoppas vi på ytterligare ett år med positiv avkastning. Fotbolls-utbudet har exploderat nu när Premier League, La Liga och diverse cuper startat, sen ikväll även avspark i Serie ASerie B redan smygstartat.

Vi tycker för övrigt att Stoke är lite väl stora favoriter (1.85) mot Crystal Palace (5.00) för en hemmaseger, där går nog hitta ganska intressanta liveodds-spel mot favoriten, vi kommer ha den matchen uppsikt och rapportera ut till VIP-medlemarna här på Tippa.nu om vi går in på något där.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Vår första match hämtas från Premier League där även bortaoddset på 2:an mellan Hull och Norwich (3.30) är kittlande, vi nöjer oss dock med Asian överspelet 2.2,5 mål i matchen till fina oddset 2.00 gånger pengarna. Här få vi halva insatsen tillbaka vid endast två mål i matchen. Vi förväntar oss en hel del ”grisfotboll” här och går emot marknaden som tror på ett underspel här.

Dagens Stryktips hos Svenska Spel  erbjuder en Jackpot på 11 miljoner kronor (Spelstopp kl 15:59). Om du tänkt lägga ett system för att pricka de 13 matcherna så kan du göra det genom vår direktlänk till kupongen -> Lägg kupong!.

Andra matchen vi tippar för dagen är hemmaseger  i La Liga mellan Espanyol och Valencia är av typen Asian (0,-0,5) där vi får halva insatsen tillbaka om matchen slutar oavgjort. Vi tycker Valencia har tappat mer och mer för varje säsong och mötena lagen emellan brukar ha jämt utfall därför lockas vi av oddset och att det är tidigt på säsongen lagen möts.

PS: Har ni ännu inte joinat vår grupp på Facebook är det tid att göra det nu, gå med oss direkt här!..

England – Premier League / Matchstart kl 16:00

Hull v Norwich, Överspelet 2.2,5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 2.00 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

Spanien – La Liga / Matchstart kl 21:00

Espanyol v Valencia, 1:an tippas som Asian (0,-0.5) till oddset 2.50 hos Unibet till insatsen 3/10 units.

 1. Duvan skriver:

  Å de som inte fegar spelar en rak 2a på Norwich?

 2. admin skriver:

  Vi tackar för informationen och hoppas dina källor har rätt.

 3. Jimmy skriver:

  ja tar rygg på din match duvan och blackpool

 4. admin skriver:

  FT Hull v Norwich 1-0
  FT Espanyol v Valencia 3-1

You must be logged in to post a comment.