Vi fick rätt igår (+5.85 units) angående att det skulle sluta med ett överspel (2-1) i Bari-Palermo och att bortalaget var för stora favoriter i denna ovisa match på förhand, sen att Gattuso fick sparken av Zamparini för några timmar sedan behövdes det inga heller högskolepoäng för att räkna ut att de skulle ske efter gårdagens förlust.

Onsdag och trevligt mycket matcher, hel omgång i Serie A och några matcher från La Liga, toppmatch i Allsvenskan där Helsingborg tar emot Malmö FF i kampen om SM-Gulden 2013. Sen kanske inte Liga Cupen har så hög status men matchen mellan Manchester United och Liverpool på Old Trafford ikväll kommer att smälla efter att United gjort fiasko insats senast mot City och en extra krydda i det hela är att Suarez är tillbaka efter sin 10 matchers avstängning.

De mest spännande oddsen hittar vi i Serie A för kvällen, där det är speciellt två odds som sticker ut lite extra, Parma (1.75) är alldeles för stora favoriter hemma mot Atalanta (4.75) och så tycker vi att Romas borta-odds till 1.90 är helt under spelvärde, visst man vann derbyt mot Lazio och har tagit 4 raka segrar men vi tror att ikväll får man stora problem mot Sampdoria (4.00).

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

I Sampdoria -kampen har vi två odds vi tycker är intressanta, det är Överspelet i match 2.5 mål till oddset 1.95 och att Sampa skall göra 1.5 mål i matchen till höga 3.40 i odds. Vi väljer högoddsaren i detta läget då vi tror att hemmalaget går stärkta efter den sena kvitteringen mot Cagliari och att det höga oddset gör det spelvänligt enligt oss.

Italien – Serie A / Matchstart kl 20:45

Parma v Atalanta, Båda lagen göra mål i matchen tippas till oddset 2.00 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

Sampdoria v Roma, Sampdoria att göra över 1.5 mål i matchen tippas till oddset 3.40 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

 

 

  1. admin skriver:

    FT Parma v Atalanta 4-3
    FT Sampdoria v Roma 0-2

You must be logged in to post a comment.