Bettingsöndag med två spel/måltips från Serie A -fotbollen

Det var ett tag sen vi hittade en intressant ”lunchmatch” att betta, men det tidiga mötet mellan Cesena-Palermo har fångat vårt intresse då Asian-överspelet 2.2,5 till oddset 1.85 är spelvärt enligt oss.

Cesena ligger näst sist i Serie A med 47 insläppta mål på 25 matcher mot ett Palermo som ligger på 11’e plats men som gör ganska mycket mål framåt men läcker lika mycket bakåt, 38:39. Totalt har hemmalaget lyckats hålla nollan 2 gånger denna säsongen och vi tror definitivt inte att det blir en 3’e gång idag, våra analyser pekar mot ett underhållande Lunchmatch med kraftigt bristande försvarsspel i båda lagen.

Asianspelet ö2.2,5 mål i matchen innebär att halva insatsen betalas tillbaka vid endast 2 mål, fullvinst vid >3 mål, helförlust vid 1 mål.

Vår 15:00 match mellan Empoli-Genoa är riktig intressant på förhand då båda lagens form är riktigt bra (Empoli har bara 2 förluster på sina 15 senaste, en fin 14’e placering) sen skall man inte glömma att Genoa är topp 5 i Serie A att plocka poäng på bortaplan. Historiskt sett brukar matcherna bli jämna lagen sinsemellan med en udda mål vinst  och då oftast för hemmalaget.

Vi tycker mål/speltipset att ”Båda lagen skall göra mål i matchen” till oddset 1.83 är helt klart spelvärt då förutsättningarna är riktigt stora att just BÅDA lagen kommer göra mål i denna matchen. Insatsen parkeras på 4 av 10 units.

PS: Gilla och gå med vår grupp på FACEBOOK senaste erbjudanden, kampanjer och speltips först!

Italien – Serie A / Matchstart kl 12:30 & 15:00

Cesena v Palermo, Över 2.2,5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 1.85 hos till insatsen 5/10 units.

Empoli v Genoa, Båda lagen gör mål i matchen tippas till oddset 1.83 hos spelbolaget till insatsen 4/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Cesena v Palermo 0-0
    FT Empoli v Genoa 1-1

You must be logged in to post a comment.