Varit lugnt med bettatandet sen Champions League i tisdags-onsdags, vi tyckte att Europa League -omgången i torsdags var riktigt knepig därför hoppade vi den. Annars så har det hänt några intressanta tränarbyten i England där Chelsea sparkat Di Matteo med den spanska kyparen Benitez. Harry Redknapp tar över QPR from idag och matchen Manchester United. Villas Boas hänger kraftigt löst i Tottenham och lär få sparken vid två-tre förluster i rad.

Två matcher på förhand från Premier League vi tycker är intressanta ur bettingperspektiv, det är Aston Villa-Arsenal och Wigan-Reading, Arsenal 2:an känns bra eller den kändes bra tills vi såg att oddsen ligger under 1.80 och det är lite för dåligt för spel för oss.

Den andra matchen är Wigan-Reading där vi tycker att överspelet 2,5 mål i matchen till oddset 1.85 är precis godkänt för spel. Men går oddset ner under det så får ni vänta in på liven eller låta helt bli för spel. Vi har fått oddset 1.85 till en insats på 4 units hos spelbolaget Unibet.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Den andra matchen för kvällen är sicilianska derbyt är Palermo-Catania i Serie A, en svår match på förhand då de båda lagen skiljer sig kraftigt formmässigt där Catania är stärkta efter senaste segern mot Cheivio, Palermo fick en riktigt stjärnsmäll då man torska med hela 3-0 mot Bologna. Men som sagt det är derby och mycket är nollställt inför en sådan här viktigt match, vi går lite emot marknaden här och tror på ett överspel (2.2,5) dock som Asian så spelet innebär att halva insatsen betalas tillbaks vid två mål i matchen.

Vi tycker att det är kul att se att så många har registrerat sig och skapat ett konto Tippa.nu, för er som inte gjort det är ni välkomna in HÄR.

England – Premier League / Matchstart kl 16:00

Wigan v Reading, Över 2,5 mål i matchen tippas till oddset 1.85 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

Italien – Serie A/ Matchstart kl 20:45

Palermo v Catania, Över 2.2,5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 1.85 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Wigan v Reading 3-2
    FT Palermo v Catania 3-1

You must be logged in to post a comment.