Vår teori att Malmö FF skulle få det jobbigt mot Häcken blev sanning då matchen slutade med 1-0 till Hisingslaget, härligt för Er som vågade på sig det höga oddset på hemmaseger, bloggens överspel gick tyvärr inte in, bättre gick det för dagens andra speltips hämtat från Serie A där Verona-Roma slutade 1-1 och ”båda laget göra mål i matchen” satt till oddset 1.83 till 5/10 units.

Vi kör dubbelt upp från Serie A denna bettingsöndag, Tippa.nu har fastnat för ett odds i matchen mellan Palermo-Genoa, Asian-överspelet 2.2,5 mål i matchen till oddset 1.90, där vi tror att Genoa kommer ha det riktigt svårt att kunna prestera lika bra som säsongen innan då laget har sett mediokert ut på försäsongen, visst det går inte att lägga någon större vikt på träningsmatcher men vi tror inte alls på samma goda resultat som i fjol.

Vårt huvudspel (tyngsta insatsen) blir på Sampdoria som tar emot nykomlingen CarpiLuigi Ferraris Stadium, även om Sampa nu åkte fiaskoaktigt ut mot Vojvodina i Europa League -kvalet bör man vinna kvällens match mot Carpi som vi tror kommer slåss precis runt nedflyttningsstrecket i sin första Serie A -säsong. Kommer bli intressant att se vad den gamle stormålvakten Walter Zenga kan göra med detta laget efter att Mihajlovic gått till Milan inför säsongen. En insats på över medel 6/10 units på den rak 1:a till oddset 1.875 hos spelbolaget

Italiten – Serie A / Matchstart kl 20:45

Sampdoria v Carpi, 1:an i matchen tippas till oddset 1.875  hos till insatsen 6/10 units

Palermo v Genoa, Över 2.2,5 mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos till insatsen 4/10 units

  1. admin skriver:

    FT Sampdoria v Carpi 5-2
    FT Palermo v Genoa 1-0

You must be logged in to post a comment.