Gårdagens ”rek” gick in redan i halvtid och matchutveckling såg ut ungefär att som vi trodde att Cluj skulle vara farliga och besvärliga framåt för Manchester United. Vårt spel till oddset 1.90 satt och de gör vårt självförtroende än starkare inför kvällen Champions League -matcher.

Det är åtta nya matcher i kväll och får vi säga det själva så ser menyn ”roligare” ut än igår med möten som Mancherster City-Borussia Dortmund och Ajax-Real Madrid. Rent spelmässigt så har vi fastnat den tidiga match i kvällensomgång den mellan Zenit St Petersburg och Milan då vi tycker att hemmalaget är helt klart spelvärda till 2.30 på rak seger och Asianen 0,-0.5 ger 2.05 i odds hos spelbolaget Unibet i skrivande stund.

Som vi såg igår när Sparta mötte Celtic så är inte ryska lag helt pålitliga även om det spelar på hemmaplan, laget vänder matchen från 0-1 till 2-1 och har bra kontroll tills man gör en helt ogenomtänkt handling får rött kort och Celtic vänder matchen till 3-2 och därmed vinner sin första bortmatch i Champions League sammanhang.

Vi tror att ryssarna kan skaka ett mycket nedåt gående Milan, fast vi är lite små rädda för italienarnas rutin i dessa sammanhang så vi ”safe”:ar bettet med att lägga 1:an som Asian, alltså 0,-0.5 (odds 2.05) vilket innebär att halva insatsen betalas tillbaks vid ett oavgjort resultat. Detta är vårt huvudspel ikväll till 5 units.

För den som har missat är det Jackpot på ca 2 miljoner kronorEuropatipset hos Svenska Spel nu mitt i veckan som innehåller matcher från veckans Champions League och Europa League spel, spelstopp kl 20:44 (ikväll), om du tänkt att lägga ett system för att pricka de 13 matcherna så kan du göra det genom vår direktlänk -> HÄR <- och få en discount på 50 kronor om du är ny användare.

Den andra reken vi kör för i afton är att ”Båda lagen gör mål i matchen” mellan Anderlecht och Malaga till oddset 1.80. Båda lagen har börjat deras säsonger bra och har fortfarande god kvalitet på deras anfaller/målgörare, den ända farhågan vi ser i denna matchen är att spanjorerna ställer upp med en forward och bara kör på kontring då det kan nöja sig med en pinne i kvällens match.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

UEFA Champions League – Grupp C / Matchstart kl 18:00

Zenit St Petersburg v Milan, 1:an tippas som asian 0,-0.5 till oddset 2.05 hos Unibet till insatsen 5/10 units

UEFA Champions League – Grupp C / Matchstart kl 20:45

Anderlecht v Malaga, båda lagen göra mål till oddset 1.80 hos Unibet till insatsen 3/10 units.

PS: Har ni ännu inte ”gillat” vår Facebook grupp, så ber vi Er gör det nu direkt HÄR, där får de senaste uppdateringar av våra speltips och kommande drag live.

You must be logged in to post a comment.