Athletico Madrid var för överlägsna i Europa League -finalen där man välförtjänt vann över Bilbao (3-0). Det var magert spelutbud igår, Ishockey-VM dominerar spelutbud dessa dagar, men när väl helgen kommer blir det lite bättre på fotbollsfronten.

Kalmar hemma på fågel Arenan till oddset 2,37 (spela asianoddset -0.5 då det är 7 punkter högre än det vanliga som finns i 1×2 utbudet hos spelbolaget Unibet). Båda lagen är så kallade jo-jo lag upp och ner, men hemmaplan kommer fälla avgörandet här, Kalmar kommer från en 1-0 vinst borta mot Örebro, Mjällby kommer till matchen efter att tappat en 2-0 ledning borta mot GAIS på några minuter och med en man mer.

Den andra matchen vi rekar här på bloggen blir mellan Djurgården-Åtvidaberg att ”båda lagen skall göra mål i matchen” till oddset 1.84.Djurgården tappade derbyt i slutminuterna mot AIK senaste genom ett självmål, tror det fortfarande kan sitta i huvudet på spelarna därför tror jag inte på att Djurgården klarar att hålla nollan därför är båda lagen göra mål bättre än att tippa på den raka 1:an som bara ger 1.60-1.65 i odds.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 16:00

Djurgården v Åtvidaberg, Båda lagen göra mål i matchen till oddset 1.84 hos spelbolaget REDBET till insatsen 4/10 units.

Kalmar FF v Mjällby, 1:an (-0,5) tippas till oddset 2,37 hos spelbolaget Unibet till insatsen 3/10 units.

Matcherna direktsänds i Canal+ Sport.

 

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Djurgården v Åtvidaberg 1-1
    FT Kalmar FF v Mjällby 1-2

You must be logged in to post a comment.