Information & Priser om VIP-Medlemskapet

By admin
Kommentarer inaktiverade för Information & Priser om VIP-Medlemskapet

Tippa.nu är en gratisbaserad spelblogg sedan starten 2011, det kommer fortsättningsvis också att vara men många av våra läsare vill ha fler speltips och analyser vilket vi har märkt av de senaste åren när bloggen växt och de kräver mer och mer resurser för att få bloggen att gå runt, tidsmässigt och ekonomiskt, därför har vi bestämt att inför VIP-medlemskap för dem som vill ha tillgång till ALLA speltips och hjälpa med att dra sitt strå till stacken.

Priset för VIP-medlemskapet skall ses som en symboliskt summa till det arbetet vi lägger ner och har laget ner på Tippa.nu, under dessa sex år. Vi publicerat över 1200 speltips och haft en positiv avkastning över alla dessa säsonger. All statiskt från dessa spelåren finns tillgänglig på startsida (från säsong 2011/12 och framåt).

Ett VIPmedlemskap innebär att du har full tillgång till alla ”låsta” analyser/speltips vi publicerar på Tippa.nu. Senast två timmar före spelstopp. Målet är att publicera minst mellan sex till åtta VIP-SPEL per månad. Den senaste säsongen (2016/17) publicerade vi totalt 245 speltips på Tippabloggen. Ett VIP-spel är aldrig under 1.70 i odds.

Ordinarie pris för ett VIP-medlemskap är 99 SEK/månaden, dock erbjuder vi alla nya medlemmar 30% rabatt på medlemskapet om ni anger rabattkoden: JULKLAPP30 när ni registrerar Er.

Ni kan när som helst avsluta er VIP-medlemskap/prenumeration hos vår operatör Paypal som håller i betalningslösningen, läs vårt avtal och vilka vilkor som gäller innan ni registrerar Er.

>> Klicka här för att registrera ett VIP-Medlemskap på Tippa.nu <<

Comments are closed.