Tyvärr fick bloggen (portföljen) bara in ett av tre speltips igår, men det räckte ändå för att gå med vinst, +2 units totalt under lördagen, oddset var 3.50 gånger pengarna till en insats av 4/10 units de andra två matcherna slutade oavgjort, lite trist med tanken på hur många målchanser våra lag hade och hur fint det skulle suttit att ha två siffrigt plus belopp (units).

Idag söndag är det otroligt mycket bra fotbollsmatcher att titta på kanske inte lika många bra s.k ”betting”-matcher men det finns en hel del i Premier League, Serie A, Franska ligan, Allsvenskan och La Liga.

Flera toppmöten idag som Tottenham-Liverpool, Manchester United-Chelsea, Napoli-Milan, Lyon-Marseille. För spelschema och erbjudande från streaming-tjänster hos Viasat se denna artikeln:

Supersöndag hos Viasat med direktsänd toppfotboll från Premier League och Franska Ligue 1

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Söndagens speltips från tre olika ligor i fotbollseuropa:

Italien – Serie A / spelstart kl 12:30

Det rosa laget från Sicilen hade en sjuk match senast mot Inter då man vände och vann med 4-3 på hemmaplan, nu åker man till Bergamo och för att möta nykomlingarna (tillbaka för i år igen i Serie A) Atalanta som kryssade sin premiär mot Genoa 2-2. Båda lagen är extremt offensiva, men kan uppträda underligt stundtals därför väljer jag spela överspelet i Asian-form.

Atalanta v Palermo, över 2, 2.5 mål (asian) tippas till oddset 1.80 hos spelbolaget Unibet med insatsen 4/10 units.

Asianspelet innebär att du får halva insatsen tillbaka vid endast 2 mål i matchen.

Matchen direktsänds på TV11

England – Premier League / spelstart kl 14:30

Stormöte på pappret i England, dock har inte Harry Redknapps manskap inte levererat som han önskar i ligan, Europaspelet har gått fint och där laget gått starkt. Pool har bara Premier League att fokusera på och sätt otroligt vassa ut med Suarez och C:o framåt även fast Gerrard varit bort från spel har spelet flutit på för Kenny Dalglish lag. Många Spurs fans kan se denna matchen som en sexpoängsmatch då dessa lagen skall slåss om en Champions League -plats (fjärdeplatsen), dock tror jag inte Tottenham håller för det i år då laget är svajigt.

Tottenham v Liverpool, över 2,5 mål i matchen tippas till oddset 2.00 hos spelbolaget BETFAIR med insats 5/10 units.


Matchen direktsänds på Viasat Fotboll/HD


Spanien – La Liga / spelstart kl 18:00

Atletico tryckte till Celtic i Europspelet i Torsdags med 2-0, spelarna kan vara lite små sega efter det men det bör bara vara bra för vårt överspel då defensiven aldrig varit Atleternas starkaste sida, framåt ser det bra ut med bl.a Falco, laget hade massor av chanser när de mötte Valencia senast och föll med 1-0 på Mestalla. Det är de överspelet som jag tror minst på av dessa tre men visst skall vi få se minst tre mål på Vicente Calderón?

Atletico Madrid – Racing De Santander, över 2,5 mål i matchen tippas till oddset 1.95 hos spelbolaget REDBET med insats 4/10 units.

Matchen direktsänds på Canal+ Sport2 Extra

  1. oddskillen skriver:

    FT Atalanta 1 – 0 Palermo
    FT Tottenham H. 4 – 0 Liverpool
    FT Atletico Madrid 4 – 0 Racing Santander

You must be logged in to post a comment.