Massivt utbud idag och en riktig supersöndag då det bjuds på Liverpool-Manchester City och Arsenal-Everton från Premier League, kl 17:00 på Wembley spelas ligacup -finalen mellan Chelsea Tottenham, vi har valt att köra en analys för dessa tre matcher enbart för våra VIP-medlemmar, ännu inte ansökt om ett gratis medlemskap så kan du göra det HÄR.

Bloggens speltips hämtas från Serie A och mötet mellan Atalanta-Sampdoria där två mediokra lag möts i Bergamo, vi har spelat emot Sampa i många matcher denna våren men vi tror faktiskt att laget kommer skärpa sig mer i denna matchen men att spela 1×2 -alternativ är inget som vi råder i denna matchen då det kan gå precis hur som helst.

Atalanta är knappa favoriter med ett 2.50 odds för rak seger, Sampdoria finns till över 3.00 pengarna, marknaden är osäkra på hur det skall värdera denna matchen, en del avbräck i båda lagen (skador/avstängningar). Vi håller överspelet som riktigt intressant, ett rak ö2.5 betalar 2.35 i odds i skrivande stund och det är riktiktigt högt, i Serie B -klass, Asianen Över 2.2,5 med halva insatsen tillbaks vid 2 mål i matchen är dagens speltips på bloggen till en insats 4 units.

PS: Gilla oss HÄR FACEBOOK Se erbjudanden, kampanjer och speltips först!

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Atalanta v Sampdoria, Över 2,2.5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 2.05 hos till insatsen 4/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Atalanta v Sampdoria 1-2

You must be logged in to post a comment.