Så var det äntligen dags för den första Supersöndagen för detta året, flera tunga matcher och odds som sticker ut och retar vår speltarm. Fast vi börjar i Serie A där Parma (4.70) tar emot Juventus (1.72) där inget kan få oss spela favoriten och serieledaren till det låga oddset, en varning för er som skall betta bort era presentkort och julpengar ni fått av tomten.

En annan match som är intressant oddsmässigt i Italien är Catania hemma på ön mot Roma till fina 3.00 gånger pengen, ser vi vad över/under erbjuder i den matchen så är Under 3.5 mål i matchen till oddset 1.80 bra enligt oss på Tippa.nu

För de som missade 13 rätt på Stryktipset igår (lördag) finns chans för revansch, Europatipset  hos Svenska Spel, kupongen ser riktig lurig ut denna veckan med matcher från den italienska, spanska, tyska och franska -ligan  spelstopp kl 14:59, om du tänkt lägga ett system för att pricka de 13 matcherna så kan du göra det genom vår direktlänk till kupongen -> Lägg kupong!.

För att vara stormatch i Premier League och med tanken på hur det sätt ut (historiskt) i denna hat-matchen tycker vi att 1:an på Manchester United är riktig spelvärd till det fina oddset 1.90. Historiskt sätt har Liverpool lyckats vinna 1 av de 10 senaste matcherna på bortaplan mot United. Formmässigt är har fyra vinster en oavgjord på sina fem senaste, Pool har tre vinster och två förluster. Stort avbräck för the reds är att Wayne Rooney är borta pga dödsfall i flickvännens familj och det är ett minus med inte så stort att de inte skall kunna ta 3 pinnar mot Liverpool.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

PS: Hjälp oss att sprida information om vår spelblogg och gå med vår Facebookgrupp -> HÄR.

PS2: Hittar vi något bra liveodds från matchen Arsenal-Manchester City trycker vi ut det antingen i vår facebookgrupp eller till våra registrerade medlemmar här på sidan i ett mejl. Ni som inte är registrerade gör det HÄR eller längst uppe till vänster.

England – Premier League / Matchstarter kl 14:30

Manchester United v Liverpool, 1:an tippas till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Catania v Roma, Under 3.5 mål i matchen tippas till oddset 1.80 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Manchester United v Liverpool 2-1
    FT Catania v Roma, 1-0

    (FT Parma v Juventus 1-1)

You must be logged in to post a comment.