Äntligen så börjar denna söndagen kännas mer som en ”vanlig” söndag ur sport/fotboll/spel -synvinkel. Vår bettingportfölj steg med +1,5 units (netto) efter våra två Allsvenska -speltips igår, dock fortfarande besviken på GAIS igår, men det lutar verkligen åt Superettan där. Vårt tyngsta spel, överspel (2,5) i Syrianska-Åtvidaberg var inne efter ca 35 minuter, det tackar vi för. Skall se om vi inte kan göra ett bokslut (säsongen 2011/2012)  på vår bettingportfölj till helgen och presentera den slutliga statistiken för att börja om nu när den nya säsongen tar start nästan helg.

Det var lite som vi befarade att Brasilien stod alldeles för lågt igår inför OS-finalen mot Mexico där man sedan förlorade med 2-1 och  att Zlatans-PSG inte skulle få det så lätt mot Loriente som spelexperterna och oddsmarknaden indikerat.

Det är flera Supercuper som avgörs nu i dagarna/helgen (igår Portugals), idag möter Chelsea v Manchester City i Community Shield, ett annat intressant möte är det mellan Bayern Munchen-Borussia Dortmund, dessa tillställningar brukar kunna bjuda på en hel del mål och roliga matcher, Eurosport2 kommer direktsända. Sen får vi inte glömma Sveriges OS-final i handbollen mot Frankrike, sen oddsen kom ut har fransmännens-odds pendlat mellan 1.30-1.35. Det är riktigt svårt att sätta ett handikappsspel på den matchen, låter bli att tippa den då det känns som lotta att hitta spel där, Sverige ger runt 5,6-5,8 på seger på oddsbörsen i skrivandes stund, det kan bli ett bragdodds men inget vi rör här på Tippa.nu.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Vi hämtar två speltips från den Allsvenska -fotbollen, för och främst tycker vi att det är ett överodds idag på Örebro borta mot AIK, oddset för en Örebro-seger pendlar mellan 6.5-6.8 i odds och det är högt då Allsvenskan jämn även fast lagen ligger långt ner i tabellen eller högst upp. AIK har varit ute i Europa och spelat Europa League -kval, det kan ha en liten negativ effekt på spelarna, vi testar två:an till minimal insats, 1 unit.

Nu till huvudspelet för kvällen, matchen mellan IFK Norrköping-BK Häcken, båda lagen kommer från varsin 0-0 -match senast, har väldigt svårt att denna matchen kommer bli mållös, båda lagen i snitt över (2,5) i sina matcher. Det är två starka lag som mötts, Norrköping var riktigt bra senast mot IFK Göteborg med flera träffa i virket och var nog förtjänta att vinna den matchen, laget har ingen torsk på de senast sex matcherna. Häcken är lite mer upp och ner, senaste tiden har varit upp då laget vunnit tre och spelat en oavgjord på de fyra senaste matcherna. Vi tror på mål ikväll!.

Har du inte ”Gillat” vår spelblogg än på Facebook så är det dags att du gör det innan du lägger kvällens speltips, klicka HÄR! för att komma direkt till vår Facebookgrupp och ta del av de senaste speltipsen och uppdateringarna.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 15:00 & 17:30

AIK v Örebro, 2:an tippas till oddset 6.50 hos spelbolaget Unibet till insatsen 1/10 units.

Norrköping v Häcken, Över 2,5 mål i matchen tippas till oddset 1.85 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units.

 

 

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT AIK v Örebro 3-0
    FT Norrköping v Häcken 1-2

  2. Tipparen skriver:

    Hej, vill bara säga att du har en fin spelblogg här. TAck för den. Sen hoppas jag att det är OK m jag gör lite reklam för min. Ta gärna en titt, kanske kan vi någon gång utbyta lite tankar och funderingar.

    Min spelblogg: http://tipparen1.blogspot.se/

You must be logged in to post a comment.