En intressant spellördag med flera tungsviktsmöten bland annat Romderbyt mellan Roma-Lazio och senare på kvällen Napoli-Juventus i Serie A. Premier League bjuder på mötet mellan Manchester United-Southampton. Klockan 21:00 möts två elefanter i La Liga Barcelona-Atletico Madrid.

Med andra ord är det 4 riktigt tunga matcher vi har att se fram emot, vi väljer att publicera vår analys för Roma-Lazio i Serie A.

Tvåan och Trean i tabellen och på de är det ett derby, Roma är ganska stora favoriter till oddset 2.00-2.10, Lazio går att hitta till 3.80-3.90 ggr pengarna. Både Gervinho & Seydou Keita är iväg på Afrikanska mästerskapen som är ett litet avbräck för hemmalaget.

Båda lagen har bra form spelar underhållande fotboll dock har Roma tendenser att spika igen hemåt, speciellt på hemmaplan, dock har Lazio haft mer målglada matcher 7 av deras 8 senaste har slutat med ö2.5 mål och laget lär varken gå mållösa framåt eller bakåt även i denna match.

Vi tycker att det finns en viss skräll-lukt (Lazio till 3.80 är bra betalt) i dagens drabbning plus att vi ser asian-överspelet 2.2,5 till 0ddset 1.90 som mycket spelbart denna supersöndag. Spelet/Asianen innebär att ni får halva insatsen tillbaks vid endast 2 mål i matchen, 3 eller fler mål ger full vinst.

Analyser för de andra 3 stormatcherna skickade ut kl 12:00, ännu inte medlem? registrera dig här!

PS: Gilla oss HÄR FACEBOOK Se erbjudanden, kampanjer och speltips först!

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Roma v Lazio, Över 2.2,5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 1.90 hos till insatsen 5/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Roma v Lazio 2-2

You must be logged in to post a comment.