Är det Supersöndag så är det!, riktigt många stora matcher runt om Europa och massa härliga odds, dagens två absoluta höjdpunkter är Premier League -matchen mellan Manchester United-Arsenal klockan 17:10 och senare på kvällen kl 20:45 för att vara mer exakt Juventus-Napoli i Serie A. Två monsterkamper bland mycket annat denna dag, toppmötet i Spanien mellan Villarreal-Atletico Madrid får ursäkta lite, dock börjar den matchen lägligt kl 19:00 så man behöver inte missa något!.

En snabb summering av gårdagens kvällsmatch från La Liga vi hade här på bloggen, Celta var odds-favoriter till att vinna matchen även fast det ännu inte lyckats vinna en hemma-match i årets La Liga, laget har extrema problem att göra mål framåt och det märktes då man inte kunde ta vara på alla sina chanser, Enriques -Rayo spelade extremt smart som underdogs de var i denna matchen och vann välförtjänt matchen med 2-0 och därmed 4 units tapp i portföljen

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Svenska Spel har skämt bort oss med jackpottar de senaste veckorna och så är det även idag. Dagens Europatips innehåller matcher från Serie A, Premier League, Franska Ligue 1 och Allsvenska kvalet, med andra ord en salig blandning till det är Jackpotten på 3.5 miljoner kronor, spelstoppet är redan kl 14:59 så har du tänkt att ta upp kampen efter 13 rätt har du en direkt länk till kupongen => Lägg ditt Europatips!

Exklusivt: Alla tre toppmötena har analyserats med våra tankar om bettingförslagen här på bloggen, det har skickats ut till alla VIP-medlemmar (Ansök om VIP).

Italien – Serie A / Matchstart kl 12:30

Genoa v Verona, 1:an tippas som Asian (0,-0.5) till oddset 1.95 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

England – Premier League / Matchstart kl 17:10

Manchester United v Arsenal, 1:an tippas till oddset 2.30 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

Spanien – La Liga / Matchstart kl 19:00

Villarreal v Atletico Madrid, Asian över (2.2,5) mål i matchen tippas till oddset 1.85 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Genoa v Verona 2-0
    FT Manchester United v Arsenal 1-0
    FT Villarreal v Atletico Madrid 1-1

You must be logged in to post a comment.