Våra två Allsvenska tips i söndags slutade med en 100% utdelning då båda rekarna satt till oddsen 2.00 och 1.83, totalt gick blev det +8.98 units (netto) till vår bettingportfölj. IFK Göteborg vann med 2-1 över Åtvidaberg, vi hade båda lagen göra mål i den matchen till 2 gånger pengarna,  sen hade vi att Häcken skulle göra över 1.5 mål mot Mjällby,  matchen slutade 2-0 till Häcken.

Då är dags för det första supermötet mellan Bayer München och Barcelona i Champions League semifinalerna, flera tongivande spelare kommer tillbaka, Philippe Lahm, Javi Martinez och Bastian Schweinsteiger, Barca skall ha Messi tillbaka efter två matchers vila dock är Carles Puyol, Javier Mascherano och Adriano borta.

Statistiskt sätt har Barcelona bara vunnit 2 av sina 8 senaste bortamatcher, Bayern har 18 av 19 vinster de senaste hemmamatcherna, då är alla tävlingsmatcher och cuper inräknade i den statistiken. Tyskarna brukar ha det lätt mot spanskt motstånd, bara 1 av 20 matcher har slutat med förlust för den tyska maskinen.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

I övrigt är det stort och klart att Mario Gotze har skrivit på för Bayern och ansluter sig till nästa säsong.

Ovanligt för ögat att se Barcelona ge runt 4 gånger pengarna i en tävlingsmatch där de gäller så mycket, men vi på Tippa.nu tror att Barca kommer få väldigt svårt på Allianza Arena. Oddset på Bayern-vinst har gått ner några punkter under senaste dygnet men vi tycker fortfarande att det är spelvärde i det, dock är har vår insats justerats ner från 5 -> 4 units.

UEFA Champions League – Semifinal (1:2) / Matchstart kl 20:45

Bayern München v Barcelona, 1:an tippas till oddset 2.10 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Bayern München v Barcelona 4-0

You must be logged in to post a comment.