Det är bara en dag med bra matcher denna helgen utan det är BÅDE lördag och söndag, det kryllar av stormatcher och derbyn, inlägget skulle bli helt fullt om vi nämnt dem alla här.

Derby dei Campioni mellan Milan v Juventus med avspark kl 20:45 på lördagskvällen har fångat våra bettingblick då vi älskar pre-oddsen. Oddsen på 1×2 marknaden ser ut enligt följande 1: 4.50 X: 3.70 2: 1.80.

Vi är fullt medvetna att Juventus är Juventus och att de vunnit Scudetton fem gånger i rad och är påväg mot den sjätte. Statistiken lagen emellan den senaste tiden är riktigt mörk för Milan, de fem senaste matcherna har slutat med Juventus seger, men ikväll kan det faktiskt bli en riktig fight vi saknat på flera år, det finns i alla fall potential till det med förutsättningarna som råder.

*** Följ med på ALLA speltips & analyser den kommande säsong (2016/17) på Tippa.nu ***

Det är förändringar på Tippa.nu och för att ta del av alla analyser & speltips på bloggen måste ALLA läsare skaffa sig ett medlemskonto och därefter en prenumeration, ordinarie pris är 99 SEK i månaden.

Registrera ett medlemskap för endast 99,00 SEK /månaden här!<

 Milan har verkligen vaknat till liv, spelat upp sig till tredje platsen i Serie A och ”bara” 5 poäng efter den gamla damen som så klart leder. Juve hade en ganska tuff match borta mot Lyon i veckans Champions League, starkt att vinna med en man utvisad, dock så var det mycket Buffons förtjänst då han gjorde den ena efter andra monster räddningen, bland annat rädda en straff.

På mycket länge så har verkligen Milan chans och form att skrälla ikväll, ligger något i luften över San Siro? 4.50 i odds är inte ofta man får på ett lag som ligger trea i tabellen mot ettan, plus hemmaplans favör.

Juventus är starkare på pappret men hur slitet är laget med så tätt matchade? Kommer de hålla nollan? med tanken på att de bara släppt in 2 mål på de 5 senaste mot just Milan.

Hemmalaget har gjort 10 mål framåt på sina 5 senaste och släppt 5 mål vi kommer fega ur med 1×2-speltips innan matchen men vi kommer lägga ”Båda lagen gör mål” (BLGM) rekommendation till 5/10 units till fina oddset 1.90 som finns i skrivande stund hos spelbolaget

Viasat Sport tar matchen på allvar och direktsänder den i Premium-kanalen, inte ofta vi får se en Serie A match i den men ikväll är det äntligen dags!.

Följ oss under hela året runt med de senaste analyserna och speltips i vår Facebookgrupp (TippaNU) där även andra läsare och experter ger sina bästa rekar och odds, varmt välkomna!.


Italien – Serie A / Matchstart kl 20:45

Milan v Juventus, BLGM tippas till oddset 1.90 hos till insatsen 5/10 units

  1. admin skriver:

    FT Milan v Juventus 1-0

You must be logged in to post a comment.