En riktig superhelg för oss fotbollsälskare och speltippare då vi har stormöte mellan Inter-Roma i Italien Serie A och på söndagen i England Premier League bjuds vi på två riktig stora matcher mellan Tottenham-Liverpool och Manchester United-Chelsea.

Lördagens speltips/odds från de båda fotbollsligorna:

England – Premier League

Arsenal kommer från Champions League spel där laget spelade oavgjort mot Dortmund, ett ganska bra resultat som Arsenal är säkert nöjda med, dock inte att kvitteringen kom i 88’e minuten med Dortmund hade flera farliga chanser i matchen och det laget som stod för anfallsspelet. Arteta har börjat komma in mer och mer i laget och van.Persie tagit tag i det mer som lagkapten, men frågan är om det verkligen räcker mot ett helt taggat Blackburn som är ordentligt behov av poäng i dagens Premier League -match. Målkalas på Ewood Park?

 

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **


Blackburn v Arsenal, över 3,5 mål tippas till oddset 3.50 hos spelbolaget BETFAIR, insats 4/10 units.

Både Aston Villa och Newcastle är fortfarande obesegrade i årets Premier League, det är otroligt att Newcastle inte har förlorat än med tanken på att laget har gjort sig av med flera ryggradsspelare inför denna säsongen. Men idag på Villa Park bryts förlust nollan. Bent eller Agbonlahor kommer att avgöra för Aston Villa idag.

Aston Villa v Newcastle, 1:an tippas till oddset 1.95 hos spelbolaget REDBET, insats 3/10 units.

Matcherna direktsänds på Viasat Fotboll och Viasat Xtra.

  1. oddskillen@gmail.com skriver:

    Blackburn R. 4 – 3 Arsenal
    Aston Villa 1 – 1 Newcastle U.

You must be logged in to post a comment.