Spelmarknaden har varit torr på bra matcher sen de stora ligorna avslutades en och annan intressant träningslandskamp men inget märkvärdigt, känns som alla väntar på att Fotbolls-EM i Polen/Ukraina skall dra igång. En tips för dem som skall spela på första omgångarna där är att lägga sin bets redan nu för det kommer garanterat bli oddsrörelser någon dag innan matchen då det finns flera intressanta odds ute, men jag återkommer om mina speltips inför Fotbolls-EM i ett senare inlägg med båda långtidsspel och vanliga match för match, har dock inte bestämt mig om vi kommer skapa en speciell portfölj för EM eller inte, men som det ser ut nu kommer det läggas spel som vanligt här på Tippa.nu.

I dag har jag hittat ett starkt spel till bra odds (1.85) som måste bara tippas här på bloggen, det är att Brommapojkarna skall vinna över Umeå med minst två mål, dock väljer vi att köra ”Asian-handikappet” som betalar tillbaka halva insatsen vid enbart en uddamålsvinst.  BP har fyra vinster av fyra möjliga på hemmaplan och en målskillnad på 7-2, Umeå ligger sist i Superettan. Tror och hoppas på 3-4 mål av hemmalaget och max ett av bortalaget.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Sverige – Superettan / Matchstart kl 16:00

Brommapojkarna v Umeå, 1:an tippas som en ”Asian” -1,1.5 till oddset 1.85 hos spelbolaget Unibet till insatsen 6/10 units. Asianen innebär att halva insatsen betalas tillbaks vid en uddamålsvinst för BP.

 

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Brommapojkarna v Umeå 2-1

You must be logged in to post a comment.