En ny sammanställning och uppdatering av bettingportföljen här på bloggen. Portföljen startades den 14 augusti 2011 och var nollställd för spelsäsongen 2011/2012. Bettingportföljen kommer huvudsakligen innehålla speltips på dessa sporter: fotboll,ishockey,handboll och tennis.

Ni som följer denna spelbloggen kommer märka att jag lägger upp rätt så många speltips jämfört med andra spelbloggar men mitt syfte är att ge dem som vill mina riktlinjer och hur jag tänker och analyserar matcher.

Statistik uppdatering för ”bloggens” bettingportfölj den 04/11 2011:

Mina insatser anges alltid i units och finns synliga vid varje speltips, även odds och på vilket spelbolag matchen är spelad, unitsskalan är från 1 till 10 units, där 10 är en maxinsats.

Antal spel lagda i bettingportföljen: 112 st
Totalt satsade units: 374
Totalt vunna units: 468,68
Netto: +94,68 (netto)

Avkastning på kapital (ROI): +125.32%

You must be logged in to post a comment.