Det blev en lätt spelvinst senast i Europa League -kvalet, Slask Wroclaw v Hannover 96 slutade 3-5 och vårt odds på 1.90 gånger pengen (båda lagen göra mål i matchen) satt som smäck, +4.00 units (netto) till portföljen. Idag sitter vi med en bättre uppkoppling och marknaden erbjuder ett stort utbud på spelmarknaden, framför allt från Serie A och lite från Premier League. 

Ett odds i matchen Stoke-Arsenal ser riktigt intressant ut, och det är ”båda lagen göra mål” till ett fint odds (1.80). De senaste fem mötena lagen emellan har slutat med att ”båda” lagen gjort mål plus att Arsenal haft riktigt svårt för att besegra Stoke på bortaplan gör att vi tror att båda lagen kommer lyckas göra mål i denna matchen utan problem. Vi hade ett odds från Liverpool-Manchester City men det har gått ner kraftigt de senaste 48 timmarna så låter bli att reka det här, har ni några speltips och odds-förslag är ni välkomna att lämna dem i kommentar fältet.

I Serie A -matchen (Atalanta-Lazio) vi rekar oddset (2.025) riktigt bra för just det spelet, men med taken på att det är första omgången (Premiär-start för ligan) så håller vi insatserna nere i detta bet, endast en 3 units insats på detta liret.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

England – Premier League / Matchstart kl 14:30

Stoke v Arsenal, ”båda lagen gör mål i matchen” till oddset 1.80 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units.

Italien – Serie A / Matchstart kl 20:45

Atalanta v Lazio, Över 2.2,5 (Asian) mål i matchen tippas till oddset 2.025 hos spelbolaget Unibet till insatsen 3/10 units. Asianspelet innebär att halva insatsen betalas tillbaks i fall det endast blir två mål i matchen, helvinst på tre mål och uppåt, helförlust på ett mål.

You must be logged in to post a comment.