I gårdagens Champions League ordnade Dortmund +6,90 units(netto) till vår spelkassa genom att leda i halvtid (2-1) och vårt spel satt till de fina oddset 2.38. Ikväll är det dags att hitta nya speltips från Champions League fotbollens sista gruppspelsomgång.

Två speltips blir det från Vinnarspel-bloggen:

Huvudspelet får bli i matchen mellan Benfica och Otelul Galati. Benfica har allt i sina egna händer och kommer slakta Galati för att säkra gruppsegern i Grupp C, före Manchester United och Basel, allt som krävs är att de köra över rumänerna på hemmaplan.

Den andra matchen vi rekar här på bloggen blir mötet mellan Lille och Trazbonspor, ett halvtidsspel där fransmännen skall leda efter första halvlek till oddset 2.12 hos BETFAIR till 3 units. Trabzonspor har tappat formen på sistonde och bara vunnit 1 av sina 6 senaste matcher. En bra 1:a till oddset 1.54 om ni skall komba matchen med något annat spel.

Champions League – Grupp C / Matchstart kl 20:45

Benfica v Otelul Galati, 1:an tippas som Asian -2,-2.5 till oddset 2.075 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units. Asianen innebär att du får hälften av insatsen tillbaka vid endast en två måls vinst.

Champions League – Grupp B / Matchstart kl 20:45

Lille v Trabzonspor, Halvtid-1:an tippas till oddset 2.12 hos spelbolaget BETFAIR till insatsen 3/10 units. Lille måste leda i halvtid för att spelet skall sitta.

 

You must be logged in to post a comment.