Spelvinst igår (igen) Serie A -asianspelet på Bologna till oddset 2.00 och vår bettingportföljen steg med +4.00 units(netto), tror dock att vi inte kan räkna ut Juventus om Scudetto-racet än med tanken på att Milan gick vidare till kvartsfinalen i Champions League så de kommer ha fokus på två fronter och det kommer garanterat möjligeter för den gamla damen att knappa igen!. För övrigt ser det ut som att vi går mot en magiskt stark säsong här på bloggen, bara att hoppas att utvecklingen håller i sig och att vår bettingportfölj växer sig större!.

Ikväll är det åttondelsfinaler i UEFA Europa League, kan vara den roligaste turneringen att tippa då det är alltid full fart i matcherna och stort utbud för oss bettare. Fokus kommer att ligga på Twentes match mot tyska Schalke, tycker att holländarna är klart mycket bättre och att asianspelet ger riktigt högt då på hemma seger med tanken på att de är så mycket bättre formässigt!. Schalke gick vidare till denna omgånen med nöd och genom att besegra Viktoria Plzen på övertid.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

 

UEFA Europa League – Åttondelsfinaler / Matchstart kl 19:00

FC Twente v Schalke 04, 1:an tippas som asian 0,-0.5 till oddset 1.85 hos spelbolaget BETFAIR till insatsen 6/10 units.

Asianen innebär att halva insatsen betalas tillbaks vid ett oavgjort resultat i matchen.

  1. oddskillen@gmail.com skriver:

    FT Twente v Schalke 1-0

    ((FT Atletico Madrid v Besiktas 3-1 ( 3-0 ))

You must be logged in to post a comment.